un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Air France va îmbunătăți condițiile de călătorie pe cursa București – Paris (și niște oferte bune de la TAP)

23 Apr 2015  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Air France îmbunătățește condițiile oferite clienților pe zboruri de peste 2 ore și asta înseamnă modificări și pentru ruta operată de ei în România, adică București – Paris, unde există 4 curse zilnice.

Modificările sunt la scaune și la mâncare:

  • scaune de piele
  • ofertă de catering mai bogată (adică probabil mai multe băuturi, dulciuri etc sau poți alege meniuri speciale la rezervarea biletului)
  • mâncare caldă.

Cel mai important: acestea se aplică pe Economy și Business, o veste excelentă. Se mai introduce și un tarif special Economy Flex pentru călătorii de afaceri; beneficiile includ bilete rambursabile (că poate se anulează întâlnirea de afaceri sau apare ceva urgent în program), prioritate la check-in și boarding, 200% mile bonus șamd.

Nu vă așteptați să vedeți prea curând noile scaune, echiparea aeronavelor este un proces ce durează multe luni și nu știu dacă vreunul dintre Airbus-urile A319 sau A320 ajunge frecvent și la noi. Dacă vedeți noutăți, nu uitați că puteți să-mi trimiteți oricând fotografii cu mâncarea din avion sau noile scaune, le public cu plăcere.

În alte știri, TAP Portugal are o ofertă aniversară bună ce include Lisabona la 200 de euro, dus întors, Ponta Delgada sau Terceira cu 328 de euro. Rezervările se fac acum pentru călătorii în perioada 1-19 iunie, adică fix când e vremea perfectă si puteți face un mic concediu. Mai sunt câteva condiții, vedeți totul pe flytap.com

M-am uitat pe articolele despre Azore și mi s-a făcut așa un dor de peisajul superb de acolo, de aerul acela curat și lacurile vulcanice și liniștea extraordinar de relaxantă și mâncarea excelentă…

    6 comentarii

  1. Recunoaste ca te-a platit Air France pentru articolul asta!

      (Citează)

  2. Recunoaste ca te-a platit Azore pentru articolul asta

      (Citează)

  3. Recunoaște că te-a plătit firma producătoare de scaune pentru articolul ăsta!

      (Citează)

  4. Si cat ai discount la bilete acum? :)
    Revenind la subiect, foarte misto, dar ai dreptate ca va dura ceva si probabil o vor face prin rotatie, una cate una…

      (Citează)

  5. Recunoaste ca te-a platit producatorul de piele de scaune de avion pentru articolul asta.

      (Citează)

  6. M-a plătit Asociația Piloților de Avioane, care vor să încurajeze traficul aerian pentru a avea loc de muncă.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus