un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dreamhack București 2015 începe mâine

23 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Dreamhack 2015 București începe mâine și ține până duminică. Este cel mai mare eveniment de gaming din zona aceasta a Europei și PGL îl va organiza cel puțin până în 2020, prelungind recent licența pe care o dețin.

Are loc la Sala Polivalentă din Tineretului. Biletele costă 40 de lei pe zi sau 60 de lei pentru trei zile, iar agenda oficială o găsiți aici. Veți putea asista la meciuri de Mortal Kombat X, Heroes of the Storm, LoL, Dota 2, CS:GO și altele. Evenimentul aduce la bucurești inclusiv echipe de Counter-Strike precum Fnatic, Team Envy sau NiP.

O să zic direct: dacă nu m-ar amenința Matilda cu bătaia, nu m-ar scoate nimeni trei zile de acolo!

Asta oficial. Pe lângă programul celor de la Dreamhack, există multe standuri ale sponsorilor, unde puteți participa la concursuri de gaming, puteți câștiga premii, butona cele mai noi produse (TP-Link lansează un router 4G, Asus prezintă cele mai noi plăci video șamd). Majoritatea au și computere unde vă puteți juca, iar mâncarea va fi, cel mai probabil, asigurată contra-cost tot de Jerry’s Pizza.

PC Garage pare să exagereze cu premiile și concursurile. Vineri au concurs de Heartstone, League of Legends, FIFA 2015 și Drive Club cu înscriere la fața locului, sâmbătă fac concursuri și de Counter-Strike și DOTA 2, duminică de Heroes of the Storm și altele. Găsiți aici toate detaliile.

Tot PC Garage are până pe 26 aprilie reduceri pentru gameri. SSD-ul Kingston HyperX Fury de 240 Gb la 459 lei pare o ofertă bună. Toate sunt pe pcgarage.ro

    4 comentarii

  1. Bine ca nu i-au pus routerul in cap. Pacat totusi ca nu era pornit, gen wi-fi hotspot portabil, lol

    Am tot cochetat cu ideea de a ma duce anul acesta, insa sincer, pt un gamer care se joaca doar MMOuri/RPGuri si single playeruri, chiar nu reusesc sa gasesc vreun motiv sa ma duc acolo :\

      (Citează)

  2. Am fost de cateva ori, am vazut ca vine multa lume, e o ocazie buna de marketing pentru cine este in domeniu. Dar pentru mine, prefer sa ma joc acasa, decat sa ma duc sa ma uit la altii. Si pe bani, pe deasupra.

      (Citează)

  3. Depinde ce te joci , daca te joci jocuri competitive gen cs / dota 2 / lol se merita sa te duci . Pe langa skill-ul mare al jucatorilor sistemul de sunet de pe scena principala e unul extrem de bun . Asistam la un meci de dota 2 iar cand eroii se intalneau ziceai ca esti la un film Transformers !

      (Citează)

  4. Eu vreau să ajung la CS:GO, mai ales că joacă echipe mari. Restul jocurilor nu le știu bine și nu înțeleg ce se întâmplă acolo, deși toți aplaudă prin sală.

    Îmi place însă atmosfera. Sunt multe de văzut, componente, chiar și jocuri offline (cei de la Red Goblin sunt de obicei prezenți), hostese, PC-uri custom șamd.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus