un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Energizer produce telefoane rezistente la apă și șocuri

8 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Energizer face și telefoane mobile cu carcasă rezistentă la șocuri. Le-a prezentat în premieră la CES în Las Vegas și acum eu le-am văzut la Barcelona.

Telefoanele par foarte solide, sunt rezistente IP68 la apă și praf, poți să le scapi pe ciment, au o baterie acceptabilă. Există două modele “dumbphone” numite Energy 200 și 240 și două smartphone-uri, Energy 400 și respectiv 500.

energizer_telefon_rugged_1

Ca hardware nu strălucesc (procesor Mediatek la 1,3 GHz, baterii de 2500 și 3000 mAh), dar brandul Energizer pus pe carcasa acestor telefoane (fabricate de alții) înseamnă că respectă totuși niște standarde și că au fost testate corespunzător pentru a dovedi asta. Dacă vreți un telefon rugged, nu uitați că acesta este de obicei o unealtă și, ca orice unealtă, cele făcute de firmele serioase sunt mai bune. Așadar, mai bine alegeți ceva Energizer, CAT sau Kyocera în locul altor branduri despre care nu știți cum și cu cine au testat corespondența cu standardele respective.

Culmea, nici Energizer nu spunea clar ce standarde respectă, dar probabil este MIL-STD-810G. Probabil că nu sunt gata de vânzare.

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

    3 comentarii

  1. Primul telefon din stanga este comercializat si de Overmax sub numele Vertis Braver, sunt telefoane fabricate de o companie chineza si branduite de altii

      (Citează)

  2. cel din dreapta seamana cu Nokia 5500 Sport

      (Citează)

  3. In ceea ce priveste telefoanele cu butoane fizice nu este nici o supriza insa cand vad ca sunt prezentate si telefoanele cu touch screen parca imi creste inima efectiv:).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus