un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

15% discount la toate zborurile operate de TAP Portugal, doar astăzi

7 Jan 2015  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Lisabona, ca și restul Portugaliei, de altfel, este o destinație excelentă pentru un city-break. Oraș frumos, vreme bună, multe lucruri de văzut, gastronomie excelentă, împrejurimi superbe. Găsiți în articolele mele destule informații despre Lisabona și despre Azore.

Dacă vă atrage ideea, astăzi este ultima zi când compania aeriană TAP oferă discount 15% la toate zborurile operate de ei, indiferent de destinație. Puteți merge în Portugalia cu ei, puteți la fel de bine să vă cumpărați bilete și pentru Brazilia, SUA, Panama, Columbia, Venezuela, Maroc și ce alte destinații mai au ei.

Citez:

  • Cod discount: NYEARPROMO
  • Perioada rezervarilor: 6 si 7 ianuarie 2015, exclusiv pe www.flytap.com
  • Perioada calatoriei: 15 JAN – 11 FEB 15 & 23 FEB – 19 MAR 15 & 7 APR – 31 MAY 15
  • Promotie aplicabila pentru plecari din Bucuresti  catre TOATE destinatiile TAP, pe zboruri operate de TAP Portugal.

    6 comentarii

  1. Corecteaza linkul catre flytap…

      (Citează)

  2. Nu stiu cum mai stau lucrurile acum, dar primavara trecuta erau singura mea optiune cu o singura escala (Lisabona) pentru Brazilia.

      (Citează)

  3. Eu am facut o simulare si cu discount pentru 2 persoane dus intors e cam 450 euro… cam mult!

      (Citează)

  4. @Rigips: done, mulțumesc!

      (Citează)

  5. @florin: până unde?

      (Citează)

  6. eu am bilete luate de anul trecut pt porto. ies mai scumpe acuma chiar si cu aia 15%. nevertheless, daca gasesti portugalia sub 200E, e de luat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus