un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte de început de an

7 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Magazinele online au din nou diverse promoții “de an nou” și mi se pare o idee foarte bună. Sunt sigur că mulți clienți au primit ceva bani sau vouchere de sărbători sau poate că au descoperit diverse gadgeturi pe la prieteni și vor și ei unul. O altă categorie au primit prima de final de an în decembrie și acum vor avea ocazia să o cheltuie.

eMAG are reduceri la toate gamele de articole. IT, electrocasnice, îngrijire personală și parfumuri, jucării, casă și grădină, bricolaje șamd. Majoritatea ofertelor sunt cele din perioada Crăciunului, probabil încearcă să lichideze stocuri mari.
Ce să urmăriți: noul Blackberry Passport, routerele Archer C2 și DIR-850L, ofertele la articole de bucătărie.

PC Garage are reduceri la diverse produse și le are sortate pe categorii de preț. Poți găsi acolo de la diverse accesorii sub 50 de lei și până la reduceri la televizoare și laptopuri. Au și noul Nexus 9, MemoPad-ul este la un preț foarte bun, la fel și iPad Air 2.

Tot PC Garage ne arată și topul celor mai vândute produse în 2014, sub formă de oferte.

    6 comentarii

  1. La pcgarage au si S5 mini la un pret bun.
    In mod surprinzator e cel mai mic pret la magazinele cunoscute, deci o reducere pe bune.

      (Citează)

  2. Radu, ai auzit vreodata vorba “daca te bagi in cocina, te mananca porcii” ? M-am uitat doar la componente dar reducerea e doar de minte, reducere de minte a celui care cumpara acele produse la cel mai mare pret pe care l-au avut in ultimul an.

    Cum sa cumpar de la un magazin online daca la fiecare “oferta” cu care se bat in piept constat ca sunt pe cale a fi pacalit?

      (Citează)

  3. NU mai recomanda tablete si telefoane mobile pe eMAG si PC Garage, iti dai singur cu firma in cap pentru ca sunt aduse de QuickMobile mie in suta.

    Si pe urma ce credibilitate ai daca pe o parte atragi atentia ca cei de la QM sunt nashpa iar pe de alta recomanzi produse “distribuite” de ei?

      (Citează)

  4. @Gaelex. Si ce mai ramane? Altex, alti caini si aia ? De cel putin 2 ani de zile QuickMobile furnizeaza smartphone-uri si tablete la eMag si nimeni nu s-a plans. Probleme la service sunt de mult timp. Dupa ce a scris Zoso de problema, deja stiuta de multi probabil, toata lumea isi da cu parerea acum si sunt mai catolici ca Papa si mai virgini ca fecioara Maria.

      (Citează)

  5. 230v, operatorii nu aduc telefoane prin QuickMobile… ar fi si la ei o optiune.

      (Citează)

  6. @alex
    Aduc si ei (insa nu este QM unic furnizor, cum de altfel nici la eMAG nu este), relax.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus