un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sosuri Jack Daniel’s

5 Sep 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am văzut în Cora trei sosuri diferite Jack Daniel’s: Smokey Sweet, Smooth Original și Hot Chili. Nu le-am gustat încă, dar observați pretul lor, 18 lei sticla.

sosuri_jack_daniels

Acum doi ani costau 42 de lei sticla, aproape cât una de whisky Jack Daniel’s, luptă pe care n-ar fi avut niciodată cum s-o câștige.
sos_barbeque_jack_daniels

Asta da ieftinire!

De menționat este și că în luna septembrie este aniversarea lui Jack Daniel’s – omul, cel căruia trebuie să-i mulțumim nu pentru sosurile de mai sus, ci pentru whiskey-ul “numărul 7” care a devenit celebru în toată lumea.

Dacă vreți ceva mai special de la Jack Daniel’s, lăsați whiskey-ul normal, lăsați și acel Gentleman Jack și alegeți un Single Barrel. Iar recent am văzut o reclamă la Jack Daniel’s Gold, un whiskey ediție specială ce stă întâi în butoaiele clasice de stejar și apoi în butoaie de arțar, fiind “double barreled și double mellowed”. Din păcate, aceeași reclamă spunea că momentan nu se găsește decât în magazinul Heinemann Duty Free din aeroportul din Frankfurt.
jack_daniels_gold

    8 comentarii

  1. Pai cat ai vrea sa coste o melasa aromata?

      (Citează)

  2. Daca vreti sa gustati un whiskey adevarat, lasati Jack Daniel’s. Punct.

      (Citează)

  3. Jack Daniels e bourbon.

      (Citează)

  4. Sosusrile astea sund de mult in Kaufland. Am incercat si eu creo doua parca. Bunicele.

      (Citează)

  5. Bun pontul cu no. 27. Acum sa gasesc pe cineva care trece prin fkt :) Este 83 eur.

      (Citează)

  6. Am gustat eu acu 2 săpt din acela Hot Chilli. Nu e extraordinar de picant, am gustat chestii picante mult mai bune.

      (Citează)

  7. Sosul nu-si are rostul pe carne la gratar. Dar asta e doar parerea mea!

      (Citează)

  8. @Raiiar, dar de care whiskey zici sa ne apucam?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus