un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Chillbox – iaurt înghețat scump de zici că-i de aur

9 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

În mall-ul din Băneasa a apărut recent Chillbox, o mini-cofetărie făcută în centrul culoarului care oferă iaurt înghețat de mai multe feluri, peste care pui tu ce toppinguri dorești și la sfârșit plătești la gramaj.

Ca sistem, este foarte asemănător cu ceea ce vinde Sanoberry deja în mai multe mall-uri din țară și chiar și în Centrul Vechi. Îți pui singur unul sau mai multe tipuri de iaurt într-un borcan de plastic, iar peste el poți adăuga apoi dulcețuri, fructe, creme, ciocolate, tot felul de bomboane, jeleuri și combinații bune. Ce diferă la Chillbox este faptul că ei spun că iaurtul lor este de tip grecesc și că franciza este mult mai prezentabilă ca aspect, mobilier și galantare.

Prețul este exorbitant, 9 lei pe suta de grame. Un borcan de iaurt cu câteva topping-uri pe deasupra te duce lejer la 250 de grame. Pe cel din imagine am plătit 24 de lei și este o porție de o persoană. Am văzut ulterior Chillbox și în Bruxelles, unde costa 2,4 euro/100 grame, dar să nu comparăm centrul Bruxelles-ului cu un mall din Băneasa, prețurile lor cu ale noastre și mai ales veniturile lor cu ale noastre. Ah, iar despre locația din Bruxelles până și străinii se plâng că-i foarte scumpă. (Nu că Sanoberry ar fi mai departe ca prețuri – ultima oară când am fost acolo era 6 lei/100 de grame și bănuiesc că l-au mai scumpit de atunci)

Așa că, dacă veți chef de Chillbox, profitați cât încă mai este acolo, cu așa prețuri nu cred că rezista mult, mai ales că mai sus de ei este Haagen-Dazs, unde un desert cu înghețată te costă cam la fel.

    3 comentarii

  1. Ce sa mai spargi banii la Mamaia, e un aspirator de bani chiar langa Ikea, nu mai trebuie sa stai cu toti nespalatii pe A2.

      (Citează)

  2. Cine isi permite mult succes la cumparaturi restul ca mine doar comenteaza pe bloguri cand vad asa ceva. Eu am familie de intretinut nu imi permit sa arunc cu bani pe asa ceva.

      (Citează)

  3. …mananci toate prostiile !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus