un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lecturi de weekend: despre mogul

9 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Voiculescu are ghinion: milioane de români ar fi ieșit în stradă să-l susțină, dar a plouat pe seară. Ar ieși astăzi, dar e Summer Well. La fel și mâine. Ghinion curat!

Între timp, iată câteva articole de citit, ca să aveți ce le arăta luni colegilor la muncă:

Două glume: Voiculescu este supărat că decizia a fost anunțată ieri, nu luni – avea bilete la Summer Well. Doi la mână, Antena 3 a anunțat că mitingul de susținere va avea loc la Domeniul Stirbey, ca să poată spune că cei de la Summer Well se adunaseră acolo pentru ei.

    4 comentarii

  1. Eu cred ca vrei sa iti faca Badea publicitate la Antena3! :))

      (Citează)

  2. Corectează ultimul link!

      (Citează)

  3. pai sa ne amintim din dosarul de santaj din 2013 ce spunea varanca mica:
    “Oamenii cu care vorbim noi sunt de natură tabloidă. Ei aşa gândesc, lor trebuie să le dai senzaţia. Eu cred că e nevoie de puţină victimizare foarte, foarte deştept făcută”.

      (Citează)

  4. haha, are dreptate SYAOnline

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus