un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un nou tip de cartofi prăjiți la KFC

1 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Cei de la KFC au introdus niște oferte bune în meniu, temporar, și n-au spus nimănui despre el, ba chiar fac campanii la deja uzualele fillet bites.

kfc_bucket_unuBucket for one – găleata de o persoană
Conține 3 crispy strips, 4 aripioare, cartofi și suc pentru 16,9 lei. Poți alege și meniul mare, cu mai mulți suc și cartofi. Așteptam de mult așa ceva, cu crispy și aripioare în același meniu, și mi-ar plăcea să rămână pe termen lung în meniul uzual.

kfc_bucket_ronaldoRonaldo bucket
Conține 11 aripioare și 11 crispy strips; atât, fără cartofi și suc. Costă 44 de lei. În opinia mea este scumpă, poți cumpăra la fel de bine un meniu de 8 crispy și unul de 8 aripioare pentru un total de 47 de lei, bani care includ și două sucuri și două porții de cartofi (plus un suc), chiar dacă mai puțină carne.

Dipping fries – cartofi prăjiți pentru sosuri
Un nou tip de cartofi prăjiți, unii un pic scobiți și gândiți, chipurile, pentru a fi băgați în sos. Faptul că sunt scobiți îi face mai pe gustul meu deoarece au mai puțin interior mare și mai multă suprafață exterioară crocantă (ca la Surf’n’Fries). O porție costă 6,5 lei și poate fi cerută la meniu mare, în loc de cartofi normali.

I-am fotografiat când am mâncat și o găleată de o persoană. Chiar foarte bun meniul. Observați acolo un sos de ketchup cumpărat separat, că așa sunt eu mai special, fac parte din cei 1% care la crispy preferă sosul de roșii, nu cel de usturoi.
kfc_dipping_fries_cartofi_sosuri_2kfc_dipping_fries_cartofi_sosuri_1

Tot la KFC am văzut acum două săptămâni 4 sosuri noi. Cică era un fel de competiție între ele, cu voturi pe site-ul oficial. A câștigat sosul sweet&sour. Nu știu dacă va fi introdus în meniu.
kfc_sosuri

    15 comentarii

  1. Par interesanti acei cartofi prajiti. Totusi KFC mi se par cam scumpi fata de restul fast-foodurilor.

      (Citează)

  2. Am luat si eu cartofi la Surf’n’Fries, dar nu imi par extraordinari. In afara de forma, care e facuta special sa tina mai mult sos pe ei, gustul nu e mai bun ca al celor de la MD. #doarzic

      (Citează)

  3. merge careva la KFC pt altceva decat aripioare picante?

      (Citează)

  4. “Așteptam de mult așa ceva, cu crispy și aripioare în același meniu” – Au de mult meniul Smart la 12.9 lei cu 3 aripioare, 2 crispy, cartofi, suc mic si SOS. Este in topul meu personal la value for money.

      (Citează)

  5. Sosul Host Salsa rupe, sper să nu-l mai scoată fiindcă eu nu consum alt fel de sos.

      (Citează)

  6. Nu multumesc. Mai bine mananc ceva facut acasa sau merg la un restaurant bun decat sa mananc junk food-ul asta.

      (Citează)

  7. Radu daca vrei niste crispys strips din piept de pui bune iti recomand un local modest in zona Crangasi . I zice Plugarul si e un sports bar modest dar care face o mancare buna .
    Iti recomand Degetelele picante de pui cu cartofi prajiti (naturali nu congelati ) cu dresing de branza peste cartofi ! E o portie mare si buna la 17 ron . In rest nu-ti recomand platouri sau alte preparate pompoase de la ei , lumea vine pt degetelele picante si pentru dresingul de pe cartofi .

      (Citează)

  8. @Radu: pai ia baga reteta ta de aripioare, s-o-ncercam si noi, daca tot zici ca-i usor, poate cu ocazia asta ma pot numi si eu bucatar! :)))

      (Citează)

    • @Mic da rau: păi nu-i mare lucru de zis. Eu nu le fac în ulei, ci la grătar acoperit, unul mare luat din Obor și unde focul bate indirect. O să-i fac o poză ceva.
      În rest dau aripioarele printr-un sos de roșii cu ierburi și le pun pe acel grătar, le rotesc o dată, în vreo 20-30 de minute sunt gata.

      N-au crusta aceea de la KFC, dar merg și fără ea.

        (Citează)

  9. Si eu prefer sosul de rosii la crispy, cel de usturoi mi se pare ca are gust de plastic…

      (Citează)

  10. Tare asta cu Ronaldo… Probabil Cristiano Ronaldo mananco doar de la KFC, de asta e sportiv asa bun :))

      (Citează)

  11. e adevarat ca dupa o galeata din asta de cartofi prajiti e indicat sa bei Cola zero?

    mi-e foameeeee!!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus