un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune pentru un PC cu buget mic

1 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

PC Garage a lansat recent campania de reduceri “Vara primului PC” cu oferte bune pentru componente de calculator, așa că dacă vă construiți un PC nou sau planificați un upgrade, profitați de ea. Campanie ține până prin august, așa că aveți timp de planificat totul.

Sunt reduceri între 7 și 20% la aproape toate componentele necesare. Acum două săptămâni am schimbat și eu placa de baza și procesorul, dar dacă știam așteptam această perioadă de reduceri, că un 10% nu-i de colo. Iată ce vă recomand:

Samsungul este mai performant în toate privințele, de la vitezele declarate de citire și scriere și până la MTBF, care este cu 500.000 de ore mai mare. Dacă vreți ce-i mai bun din promoția curentă, acesta este modelul.

Eu am o carcasă Zalman Z7 Plus luat acum câțiva ani și sunt mulțumit de ea. Este solidă, bine închegată, are multe bay-uri și locuri pentru montat ventilatoare. Eu am luat-o pentru a face PC-ul cât mai silențios, deoarece o carcasă de calitate diminuează vibrațiile și izolează mai bine sunetul.

Dacă vrei ceva nou și cu care să joci cam orice joc la 1920 px cu grafică bună, această placă este o opțiune foarte bună.

 

Asta pentru cei ce vor un upgrade. Dacă vă construiți un PC nou cu buget mic pentru vacanța copiilor sau pentru birou, oferta PC Garage vine ca o mănușă și o puteți consulta pe toată AICI. Au în ofertă multe componente entry-level, precum plăci video la 250 de lei, plăci de bază la 150 de lei, RAM ieftin, hard-disk de 1 TB la 229 lei și surse pentru toate buzunarele. Singurul lucru care lipsește este o ofertă și de monitoare.

Puteți găsi în pagina respectivă și ghidurile lor de alegere a componentelor, iar dacă vreți să vă asambleze cei de la PC Garage PC-ul, uitați-vă pe oferta de servicii, unde asamblarea începe de la 49 de lei.

    4 comentarii

  1. Se cam incurca la calcule baietii :)

    http://imgur.com/yz0My59

      (Citează)

    • Cred că au o problemă cu discounturile, că am mai văzut recent la cineva că la facturare se bușea calculul la niște reduceri când au avut o promoție cu produse la 9,99 lei.

        (Citează)

  2. La Kingston V300 faptul ca are pretul redus nu il face un SSD mai putin prost.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus