un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dar dacă un om îmbrăcat în Mentos sare în Cola?

1 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Știți ce se întâmplă când arunci o bomboană Mentos într-o sticlă de Cola, dar ce se întâmplă când un om îmbrăcat într-un costum făcut din bomboane Mentos sare într-o piscină umplută cu Diet Coke?

Vedem pe la finalul lui iulie, când cei ce-au realizat clipul îl vor arăta în întregime, dar până atunci au făcut public acest Vine de 6 secunde.

Cred că i-au intrat valuri de cola în toate găurile posibile…

sursa: iflscience.com

  5 comentarii

 1. arsuri? astfel de reactii nu se pot face fara a degaja caldura…

    (Citează)

 2. ‘merica.

    (Citează)

 3. Add pe tine te arde aspirina efervescenta?

    (Citează)

 4. Am vazut vine-ul de dimineata, dar am zis ca omul e prea dus cu pluta ca sa merite mentionat.

    (Citează)

 5. @animaloo pai, daca ai tinut o pastila de aia in mana in timp ce e uda, ai vazut ca nu e tocmai rece. S-ar putea totusi sa fie nevoie de mai multe metosane ca sa te frigi un pic :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus