un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei concursuri foto: câștigă vinuri Crepuscul, carduri Flying Blue și aparate Canon

8 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Primul: amb Wine, cei care produc vinurile Liliac și Crepuscul, au un concurs foarte potrivit pentru a promova al doilea brand menționat. Pune pe Instagram o fotografie în care ai capturat crepusculul, folosește tag-ul #vanatoriidecrepuscul și cele mai frumoase 3 fotografii vor câștiga câte un bax de vin. Concursul este deschis până pe 23 iunie.

CREPÚSCUL, crepuscule, s. n. 1. Perioadă de timp cu lumină slabă după asfințitul Soarelui; înserare, amurg. ♦ Fig. Declin, sfârșit. 2. Perioadă de timp înainte de răsăritul soarelui; auroră. 3. Lumină slabă, semiîntuneric. — Din fr. crépuscule, lat. crepusculum.

Aceasta este doar o micuță componentă pe Instagram. Un concurs mai mare are loc în magazine: cumpărați o sticlă (sau mai multe) de vin Crepuscul, apoi intrați pe wineafterwork.ro și completați formularul de înscriere, care vă cere detalii despre bonul fiscal. La final, prin tragere la sorți, puteți câștiga o excursie la Cabo da Roca, Portugalia, cel mai vestic punct al Europei Continentale, ca să vedeți apusul peste Atlantic (ca aici).

cabo_da_roca
Așa arată Cabo da Roca, aflat la câțiva kilometri de Lisabona.

flying_viewAl doilea: Programul de fidelizare Flying Blue, inițiat de Airfrance și adoptat de toate companiile aeriene din alianța SkyTeam, are un concurs numit Flying View.

Până pe 9 iulie poți introduce pe flyingview.flyingblue.com maxim 10 fotografii foarte bune din concediile voastre (sau pe Instagram cu tag-ul #flyingview). Trei cele mai bune fotografii vor fi imprimate pe etichetele de bagaje utilizate de călătorii Flying Blue, iar autorii lor vor primi premii precum un an de Platinum membership, ceea ce-ți dă prioritate la lăsarea și ridicare bagajelor, acces la lounge-uri, upgrade-uri la clase superioare și în general te tratează personalul de bord ca un rege.

Eu mă voi înscrie la ambele.

rhodos_best_05

Al treilea: astăzi este ultima zi pentru înscriere, așa că trebuie să vă grăbiți. Concursul este organizat de Canon în aplicația de Facebook Canon Days. Fotografia cu care vă înscrieți trebuie să reprezinte un loc frumos și trebuie să fie realizată cu un aparat Canon. Din păcate, concursul se bazează și pe like-urile obținute, top 20 fotografii intrând apoi la jurizare.

Oarecum mai important pentru fotografi este evenimentul Canon Days ce va avea loc pe 15 iunie la Hotelul Caro (zona Barbu Văcărescu – Fabrica de Glucoză). Oricine poate participa și vor fi ateliere de fotografie, se vor putea testa noile aparate Canon și veți vedea expoziții foto și veți putea vorbi cu fotografi profesioniști.

Program eveniment Canon Days – 10:00-22:00

  • 10:00 – 22:00 – Expoziția dedicată câștigătorilor aplicației de Facebook Canon Days
  • 10:00 – 12:00 – Testare produse Canon (aparate, obiective, blițuri portabile, binocluri, etc)
  • 12:00-19:00 – Workshop fotografie Sport, workshop fotografie Eveniment, workshop fotografie Modă
  • 14:00-21:00 – Workshop fotografie Portret și worshop fotografie Peisaj
  • 14:00-18:00 – Atelier pentru copii cu Dan Besliu

    6 comentarii

  1. Ar mai fi și concursul cu selfie-uri de la F64 http://www.f64.ro/concurs/selfie/ . Văd că majoritatea încă nu fac distincția prea bine între selfie și portret.

      (Citează)

  2. Sau varianta asta, nu mă gândisem :)

      (Citează)

  3. Mersi de cel cu vinuri, în ultima vreme am plusat mult mai mult pe vinuri decât pe alte licori cu alcool. Sincer până acum nu am testat nimic de la Liliac care văd că-s relativi din zona mea. O să-l încerc.

    La KLM mă pregăteam și eu, am însă un dubiu că din pozele postate pe instagram vor alege pe careva, mai mult pe motive tehnice (rezoluție insuficientă, etichetele vor fi dreptunghiulare nu pătrate …)

    Canon – le zic pas ca la orice chestie bazată pe like-uri.

      (Citează)

    • @Ariel: la KLM poți urca pozele direct în pagina concursului, eu așa voi face.

      Liliac am băut varianta albă Sauvignon Blanc după ce am aflat că au luat marea medalie de aur la Vinul.ro http://www.agerpres.ro/economie/2013/11/15/sauvignon-blanc-liliac-marea-medalie-de-aur-la-concursul-premiile-de-excelenta-vinul-ro–20-45-50

      Dar atenție, e vorba de Liliac, un brand amb Wine. Crepuscul este un alt brand de-al lor. Vinurile sunt bune, le fac cu atenție din ce-am mai discutat cu cineva despre podgoria aceasta, dar nu se găsesc des în comerțul tradițional. Înțeleg acum că au intrat la Mega Image, ceea ce-i bine pentru ei. Eu le cumpăram de obicei din Promenada, este un magazin de vinuri numit Wine Bouquet care avea toată gama, și mai sunt magazine de vinuri prin București, le poți găsi pe net. Am mai luat cândva și din zona Piața Floreasca, e unul pe acolo cu stocuri bune.

        (Citează)

  4. Chiar mi-am făcut drum special, dar Crepuscul e vreo 38 lei la Mega. Fără recomandări de la cunoscuți consumatori de vinuri, de banii ăia beau prosecco de la mama lui care știu că-i bun și pe placul familiei. :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus