un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Candidați trăsniți sunt peste tot

7 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Credeați că doar la noi sunt și candidați, să spunem, mai bizari? Uitați-vă la clipul de mai jos privind candidații la postul de guvernator al statului Idaho.

  5 comentarii

 1. Acest video poate fi vazut doar in USA ;)

    (Citează)

 2. SORRY BUT THIS VIDEO IS UNAVAILABLE FROM YOUR LOCATION.
  It’s one of the detriments living under a monarchy.
  But in case you can’t give up your silly accents and move to america, watch this clip from colbert report at comedycentral.co.uk.

    (Citează)

 3. Chiar ca doar in USA da nu conteaza nu?
  :))

    (Citează)

 4. Cat a barba 0:58 :)) Daca il imbracai in rosu era clar Mos Craciun

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus