un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce este Săptămâna Restaurantelor și unde vă recomand să mergeți

16 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Îi sprijin cu bannerul din dreapta pe cei de la România Culinară pentru că au avut o idee foarte bună: Săptămâna Restaurantelor, între 16 și 23 mai, când restaurantele care aleg să participe la program oferă reduceri clienților, totul cu scopul de a încuraja mâncatul în oraș.

Lista completă a restaurantelor participante și ce oferă fiecare dintre ele la reducere și unde se află poate fi consultată pe romania-culinara.ro. Fotografii cu majoritatea restaurantelor și cu ce preparate au acolo găsiți mai degrabă tot pe pagina de Facebook Săptămâna Restaurantelor decât pe fiecare restaurant în parte.

Ce vă recomand eu:

  • OSHO – excelează pe fripturi de vită, iar în Turul Burgerilor sunt pe primul loc. Au făcut publice meniurile de la ofertă aici.
  • Retsina – cred că-i vorba de ceea ce înainte se numea OSHO Fish, adică un restaurant axat pe pește și fructe de mare. N-am mâncat niciodată acolo, nu mă omor după pește, dar am auzit numai de laudă despre ei.
  • Grand Combo – am mâncat burger acolo, a fost bun, dacă aveți drum în Băneasa Mall profitați de oferta lor, pe care o găsiți aici.
  • Morgan la Dud – considerat unul dintre restaurantele de top din București, oferă 25% discount la mâncare și băutură.
  • Sofa – un restaurant bun. N-am scris despre el, dar mâncare este foarte bună.
  • Silk Sky Bar – aici mergeți pentru priveliște, restaurantul este la ultimul etaj în blocul de vizavi de Intercontinental, oferind o priveliște frumoasă asupra Pieții Universității.
  • Entre Aromas – este la parterul clădirii SkyTower. N-am mâncat acolo, dar am auzit de bine despre acest restaurant cu specific spaniol.
  • BON – restaurant franțuzesc, în Centrul Vechi, numai cu preparate stil masterchef. N-am fost acolo, dar în fotografii arată foarte bine.

Eu, “din păcate”, sunt în Amsterdam între 16-19 mai, așa că ratez weekendul. În zilele următoare, dacă o fi timp seara, mă tentează Bon, Sofa, Morgan la Dud, Entre Aromas, Urbanesc și Muse.

Atenție că s-ar putea să fiți nevoiți să faceți rezervări prin aplicațiile de Facebook de pe pagina Săptămâna Restaurantelor, nu știu dacă beneficiați de oferte și intrând direct în restaurant. Dacă vă decideți să mergeți undeva, verificați întâi ce și cum.

restaurant_joseph_hadad_07_miel

    5 comentarii

  1. Recomand AGO, e un restaurant exceptional.

      (Citează)

  2. Super misto idee, eu mereu caut astfel de oferte. In Cehia exista un Grand restaurant festival unde pentru o suma f ok poti sa ai fie un fel de mancare cu bautura, fie doua, fie 3 si sunt mereu restaurante bune.
    In weekendul asta ma duc la un Apetit Festival, restaurantele din oras se reunesc intr-un parc, fiecare are un cort si oferta 3 feluri de mancare, pot fi desert, la preturi f bune. La sfarsit se desemneaza cel mai bun restaurant sau microberarie.

      (Citează)

  3. Anne Marie Parlog

    19/05/2014 la 7:59 AM

    :) Buna,
    O mica precizare: Morgan la Dud ofera 40 la suta discount la meniurile de degustare si de Foie Gras.
    Multumesc…!

      (Citează)

  4. Anne Marie Parlog

    19/05/2014 la 8:07 AM

    Alaturi de cei 25 la suta din Meniul a la Carte, evident:)

      (Citează)

  5. Eu va recomand daca sunteti in trecere prin Orasul Giurgiu, sa popositi la Taverna La Grecu ,un mic colt din Grecia ( Str. Nicolae Balanescu nr 2) Fac niste preparate delicioase exact ca la tavernele grecesti …..locatia frumoasa cu o terasa care te duce cu gandul la vacanta,muzica greceasca,patronii greci foarte ospitalieri , servire ireprosabila, curatenie de nota 10 ,preturi bune

    Nota maxima pentru aceasta locatie ! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus