un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O mârlănie în aeroport

5 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Știi că ai revenit în România atunci când în fața intrării în aeroport găsești parcată o mașină, blocând ușa astfel încât pietonii trebuie să se strecoare pe lângă ea.

Atenție, eram în interiorul aeroportului, proaspăt ieșiți din avionul aterizat, luați de un autobuz de la scara aeronavei și duși la ușa terminalului pentru a intra în țară. Câteva uși de-ale autobuzului au fost practic blocate de respectivul autoturism; eu am ieșit pe la o ușă din spate, ca să am loc să cobor.

Mașina era a firmei Menzies Aviation, un furnizor de servicii de manipulare a bagajelor și pasagerilor pe Otopeni.
menzies_aeroport

Ce ziceți, oare fotografia aceasta ar fi bună pentru concursul oficial al Aeroporturi București, prin care vor să vadă cele mai bune fotografii surprinse pe Otopeni sau Băneasa?

  15 comentarii

 1. Poate câștiga detașat fotografia. :))

    (Citează)

 2. Salut,

  Zi mersi ca nu era parcata de pista de aterizare.
  Ca deh, “lasa bre, trag si eu masina un pic aici, pun pe avarie, ca doar nu s-o gasi vreun avion sa vina tocmai acu’!
  Si daca vine, uite, las numaru’ asta in geam, ma suna si imediat viu s-o mut!”

  Da, noi suntem, tara “lasa bre ca merge si asa!”

  Merci

    (Citează)

 3. De ce nu i-ai ridicat stergatoarele?

    (Citează)

 4. ..sau o cheie pe usa

    (Citează)

 5. Simplu: se goleste un tub de Superglue (avut mereu in buzunar) in incuietoarea de la portiera soferului. Done.

    (Citează)

 6. @aquadig: sa insir niste motive pentru care solutia ta nu este cea mai fericita:
  1. camere de luat vederi sau agenti de paza in zona;
  2. masina nu are nici o vina ca soferul este nesimtit;
  3. masina apartine firmei, cu siguranta este asigurata, soferul poate lua oricand o alta din parcul auto;
  4. la o marlanie nu se raspunde cu alta marlanie, daca vrem sa schimbam ceva.

    (Citează)

 7. “To whom it may concern,

  I read an article on an influential Romanian blog about a car of your company blocking passengers’ way on OTP due to illegal parking. I would like to know the company’s position on this.

  https://www.nwradu.ro/2014/04/o-marlanie-in-aeroport/

  I’m sure Google’s Translate service will help you on this.

  Best regards,”

    (Citează)

 8. @gogu, aquadig: sau se da foc la masina si se danseaza Tontoroiu in jurul ei.

    (Citează)

 9. pt. toti oripilatii pudibonzi: cu porcii trebuie sa fii mistret ;)

    (Citează)

  • @Gogu: da, dar eu sunt de aceeași părere că la o mârlănie nu se răspunde tot cu mârlănie. Într-un astfel de concurs, e greu de decis cine avea dreptate.

     (Citează)

 10. la o mârlănie nu se răspunde tot cu mârlănie.

  Corect, de aceea am sugerat ridicat stergatoarelor, o metoda cu rezultate suficient de vizibile pentru ca soferul sa priceapa (daca are IQ suficient, desigur) ce marlanie a facut, dar suficient de civilizata ca sa nu se lase cu deteriorari ale masinii si cu posibile implicatii penale dedeterioare a proprietatii, ca in cazul cu Superglue sau cheia pe tabla.

  @Etravel: bună idee, îmi pare rău că nu mi-a venit atunci.

  Pacat, poate ar fi pricipit si respectivul sofer ceva si nu mai repeta figura data viitoare.
  Faceai un bine comunitatii pasagere prin minunatul aeroport.
  Poate data viitoare ;-)

    (Citează)

 11. lipsa de bun simt dar in romania lipsa de bun simt este o banalitate

    (Citează)

 12. Sincer sa fiu, cand m-am intors in tara anul trecut dupa 7 ani de pribegie mi s-a parut ok la inceput. Erau chiar niste schimbari in bine. Am venit aici cu sotia si copii care nu au vz niciodata taramul nostru secular decat in poze si pe la tv cand se difuza cate o marlanie la fel ca asta dar la nivel mult mai mare si atragea critica internationala. Sincer sunt toate de fatada…aceste inbunatatiri. Nu observa chiar nimeni ca suntem condusi de aceeasi comunisti ca si alta data???
  Imi vine sa borasc cand ma uit la Tv si vad aceeasi nesimtiti dinainte de revo care il aplaudau pe Ceasca ca sa mulga tara si acum apalauda EU tot ca samulga tara. Pana nu o sa iasa lumea in strada si sa spanzure vreun Basescu si sa puna in par capul retezat a lui vreun Ciaoaba sau Ponta, lucrurile vor ramana la fel,spaga va curge, multii vor munci mult si prost platit iar batranii nostri se vor stinge fara medicamente si doctori capabili. IMI pare rau ca m-am intors in tara , nimeni nu face nimic si cel care face e luat in bataie de joc. Inca nu mie scarba ca sunt roman dar se cam apropie si ziua asta. Pacat .

    (Citează)

 13. Stefan, ba observam, dar suntem prea ocupati, ca barbati, sa ne laudam cu cate pitipoance ne-am tras-o luna asta, in loc sa le dam foc, iar ca femei, prea ocupate sa “ne facem” poze in pista goala pt facebook, in loc sa ne educam si sa avem decenta.

  Cam asta ne incurca…in rest totul e perfect…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus