un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hostway România devine EasyHost

4 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Hostway România, unde este hostat și acest blog de aproape doi ani, timp în care n-am văzut nici măcar un singur minut de downtime sau server suprasolicitat, a anunțat un rebranding sub numele EasyHost. Noul nume (bine ales, aproape că mă mir că era disponibil) vine și cu o schimbare de strategie, EasyHost dorind să atragă tot mai mulți clienți din rândul companiilor în creștere.

Asta se va concretiza prin planuri mai ușor de înțeles pentru eventualii clienți, servicii suport mai rapide, administrare mai simplă, accesibilă celor din firmele mici care nu au un om dedicat acestor treburi. Foarte multe companii au un server local, improvizat, menținut fără backup sau suport tehnic disponibil rapid; s-ar putea să le placă mai mult ofertele EasyHost și serviciile adăugate. Compania și-a dublat recent numărul de angajați, ceea ce permite un suport tehnic mai rapid și prioritate sporită pentru toți clienții lor.

Chestia asta o pot confirma și eu. Am sunat o singură dată acolo, cu o întrebare banală despre serverul pe care-i hostat blogul, iar persoana cu care am discutat s-a dat peste cap să mă ajute, mi-a verificat niște log-uri, m-a sunat înapoi după un timp cu noi informații, ba chiar și după o zi pentru a confirma că am rezolvat totul. Nu mai știam cum să-i mulțumesc pentru amabilitate.

Schimbarea vine după ce Hostway România și-a dublat cifra de afaceri în ultimii doi ani. Din grupul Hostway, România și Marea Britanie devin EasyHost, în timp ce operațiunile din SUA vor continua sub vechiul nume. Rebranding-ul începe în curând, primele detalii le găsiți aici.

  5 comentarii

 1. am auzit numai lucruri bune despre ei, iar preturile pentru gazduire sunt acceptabile mai ales ca furnizeaza servicii de calitate

    (Citează)

 2. hostway suna mai bine

    (Citează)

 3. Sunt foarte amabili, dacă am o problemă la 2 noaptea, atunci o rezolvă. :D

    (Citează)

 4. vreau sa ma mut si eu la ei, sunt ok si din punct de vedere al vitezei pentru site?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus