un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încep lucrările la pasajul subteran Piața Presei

6 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

La Piața Presei a început amenajarea șantierului pentru următorii ani de lucrări: intrarea în parcarea de la Casa Presei a fost blocată (se poate intra prin lateral, prin Bd Poligrafiei sau pe la Fântâna Miorița), iar marele spațiu verde din rondul de acolo a fost înconjurat de garduri de protecție.

Motivul? Încep lucrările la pasajul subteran de la Piața Presei, care va prelua traficul auto în zona Miorița și-l va scoate direct pe Kiselef, micșorând timpul petrecut în acea intersecție pentru cei ce intră în București spre centrul său. Probabil că vor începe să sape în rondul din centrul pieței și din acest motiv l-au îngrădit. Pasajul este o idee bună pentru fluidizarea traficului, dar acum să vedem câți ani vor dura lucrările și ce alte inconveniente vor apărea.

Eu unul l-aș fi pornit după ce duceam autostrada A3 în București și realizam ieșirile ei către localitățile de lângă oraș, pentru a vedea cât trafic se preia pe acolo.

    6 comentarii

  1. …si totul se va opri la arcul de triumf, in loc de scanteia…

      (Citează)

  2. Mie nu mi-a venit sa cred ca am facut dinspre Bd. Aerogarii pana la mijlocul Bd. Beijing (trecand N.Caramfil) 30 de minute. Aceeasi ruta am facut-o timp de 4 ani cand ma duceam la liceu cu 301 si acum in halul asta. Pai daca acum ceva timp erau 1 milion de masini inmatriculate in Bucuresti acum cred ca sunt 1.5 mil.
    PS: era si un calut langa mine ma durea sufletelul de calut dar deh cine te pune sa-ti iei ferrari in Bucuresti. Orice s-ar face in Nord daca nu exista o continuitate intre pasaje si semafoare, nici o intersectie nu poate suporta afluxul de masini nu au fost construite bulevardele pentru atatea masini.

      (Citează)

  3. Ba, tu esti inginer sau ce? Cum adica sa se astepte sa faca nu stiu ce ca sa vedem rezultatul? Pai nu il putem prezice?

      (Citează)

  4. Marea majoritate a traficului din Piata Presei e de tip local, adica din acela care nu vine pe autostrada.

      (Citează)

  5. Extraordinara veste.Rabdare sa avem!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus