un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Burger în Barcelona: Negro Carbon

15 Apr 2014  ·

TURISM  ·

5 comentarii

Nu puteam să merg în Barcelona fără să mănânc un burger uriaș, ca în Turul Burgerilor. Am găsit total întâmplător un local unde am mâncat unul bun, undeva în zona Barceloneta – Estacion Francia (asta e o gară). Micuțul restaurant se numește Negro Carbon și servește în principal burgeri și fripturi. Îl găsiți la adresa Pla del Palau nr. 16, lângă Palau de Mar și stația de metrou Barceloneta (Google Maps)

Este un local mic, vreo 30 de locuri în total, dar servirea este rapidă și atmosfera e plăcută, o îmbinare de turiști și localnici care par de-ai casei. Mesele sunt un pic cam înghesuite și mici, dar asta contribuie la acea atmosferă de local de cartier tip Cheers.

Ca să trecem la burger, eu am ales La Gringa, “model” care conține inele de ceapă, castraveciori murați, brânză, bacon prăjit, salată, roșie și sos barbecue. Aspectul este spectaculos.
burger_negro_carbon_barcelona_06

burger_negro_carbon_barcelona_07

burger_negro_carbon_barcelona_08

burger_negro_carbon_barcelona_02burger_negro_carbon_barcelona_03

Imens și dificil de mâncat, trebuie să ai gură mare pentru el. Ingredientele au fost de bună calitate, mult bacon, carnea un pic rozalie, dar nu atât de suculentă pe cât mi-aș fi dorit. Observați pâinea, un pic coaptă și cu susan pe ea, ceea ce contribuie la gustul total, dar suficient de subțire pentru a nu-și uita rolul principal de “mâner” pentru restul ingredientelor.

Burgerul a fost 9,2 euro, la care am mai adăugat cartofii prăjiți pentru 3 euro. Puteai alege toppinguri suplimentare pentru burger cu 1,3 euro, iar berea nu mai țin minte cât a fost. La desert n-am stat, aveam de umblat prin port. Meniul este pe site.

Culmea, vizavi era un local de burgeri unde era coadă până afară – vreo 6 persoane stăteau în stradă, așteptând să intre, iar înăuntru era plin ochi. Ceva “chioșcul de burgeri” se numea.

  5 comentarii

 1. Total pe langa subiect… ce widget pentru vreme e acela?

    (Citează)

 2. @Raul, e widgetul de la vreme de la Samsung care era pe S3, acum si pe S5.

    (Citează)

 3. Nuuu… acela este un LG G Flex cu widget-ul lor standard de ceas și meteo.

    (Citează)

 4. Telefonul tau sta aprins? Cred ca te tine bateria 2 ore.

    (Citează)

 5. un fel de tapas doar că pe bani și mai îngrășător :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus