un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ursul cu lampă

15 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Arta este un subiect foarte interesant. Ursul uriaș de mai jos, înalt de câțiva metri și cântărind 17 tone cu tot cu lampa stradală înfiptă în capul său, este artă, creație a unui artist elvețian.

S-a vândut recent cu 5 milioane de euro la licitație. De ce-ar da cineva 5 milioane pentru un urs uriaș cu bec mă depășește complet. Unde-l pune și de ce?
urs_lampa

    5 comentarii

  1. Taci mă, că-l cumpără Oprescu in doi timpi și trei mișcări! :)

      (Citează)

  2. @bogdand Si il plateste de doua ori ca e prea ieftin sumbla vorba ca e ieftin omul.

      (Citează)

  3. Varianta 1. Trebuie sa ii crestem cota. Daca ursul galben a fost 5 milioane, urmatorul urs, probabil rosu, va fi un chilipir la 3 milioane. Si cel albastru 3.4, cel verde 4, ne scoatem banii. La sfarsit facem un urs roz cu becul in fund si-o svastica si il vindem cu 10 milioane. Profit curat.
    Varianta 2. Spalare de bani.
    Varianta 3. Snobism: uite ce urs tare mi-am luat cu 5 milioane, nimeni nu are asa ceva. Sa stie lumea ca am bani.

      (Citează)

  4. Altii dau 40+ milioane $ pe asta http://www.acting-man.com/blog/media/2013/05/barnett_newman-300×300.jpg sau asta http://cdn.spectator.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Dustheads-1982-by-Jean-Michel-Basquiat.jpg Da’ probabil ca-s vreun necunoscator in ale artei
    Vorba lu’ Puya: Atunci ma iau nervii si ma intreb “la ce folos?”
    Milioane de euro pe niste panze in s****z

      (Citează)

  5. Sa-i zica cineva cumparatorului ca a dat 5 milioane pe un pikachu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus