un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S4 Black Edition și Nexus 5 roșu

4 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Dacă vă doriți un telefon mai special, avem așa:

Samsung Galaxy S4 Black Edition – 2.149 lei la eMAG
L-am văzut la MWC Barcelona, are spatele ca la Note 3, adică un plastic care imită pielea cu tot cu cusături false și arată mult mai elegant așa. Câteva wallpaper-uri speciale complementează facelift-ul (backlift-ul?) carcasei.

În plus, vine din cutie cu Android 4.4 KitKat, are modem LTE de categoria 4 (maxim 150 Mbps downlink și 50 Mbps uplink) și este compatibil cu noul ceas Gear 2 și brățara Gear Fit.

Pe scurt, dacă vă luați acum un Galaxy S4, luați-l pe acesta, arată mult mai bine.

Google/LG Nexus 5 roșu – 2.287 lei la PC Garage (varianta 32 GB)
A fost lansat recent și în carcasă roșie și este prima oară când îl văd listat. Nu e în stoc? Setați o alertă de stoc, sistemul funcționează bine și veți fi anunțați imediat ce apare.
Îl iei pe roșu dacă vrei să fii diferit față de ceilalți.

  3 comentarii

 1. Nexus rosu arata într-un mare fel, dar la fel de câștigat sau și mai bine cu un g2

    (Citează)

 2. S4 Black acum arata a ceva folosibil,clasicul parca era prea fragil :) im into it:) @radu imi dai cuponul si-l cumpar:)))

    (Citează)

 3. @radu : sa nu te superi,l-am gasit pe cel.ro la 18mil,so oferta la emag scartaie:(

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus