un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi routere testate pentru RDS Fiberlink 1000: D-Link intră în scenă

7 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

dlink_dir_868l_router_fiberlink_04În cea mai mare actualizare de până acum, în articolul ce caută cel mai bun router pentru RDS Fiberlink 1000 am adăugat un număr mare de routere testate, inclusiv primele D-Link-uri:

  • Asus N56
  • Asus N66
  • TP-Link WDR4300
  • D-Link DIR-636L
  • D-Link DIR-850L
  • D-Link DIR-860L
  • D-Link DIR-868L

Ultimul din listă este și cel mai rapid router de până acum și un excelent model la toate funcțiile sale. Suportă inclusiv 802.11ac, are un port USB 3.0, funcțiile uzuale ale unui router scump, lipsindu-i doar funcția de backup 3G/4G cu un modem USB. Toate D-Link-urile testate au forma aceasta cilindrică și antenele interne.

Culmea, tocmai la acest model 868L am întâmpinat și probleme cu firmware-ul, în sensul că cel de pe site-ul oficial are performanțe scăzute pe PPPoE, dar cei de la D-Link România mi-au trimis un alt firmware oficial, dar nepublicat încă, ce rezolvă această problemă (și duce viteza spre 900 Mbps).

Comentariile le închid aici, discutăm în articolul original.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus