un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Articole interesante citite astăzi 6 februarie 2014

6 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Mari magari astia de la samsung, profita de postura de sponsor si pun niste reguli absurde.

    (Citează)

 2. Nush cine de la htc a dezmintit ca poza ar fi reala.
  Oricum, urmeaza lansarea oficiala in curand

    (Citează)

 3. Stirea legata de Samsung e fake. Suna amuzant, dar nu e adevarata.
  http://www.macrumors.com/2014/02/06/sochi-athletes-may-use-iphones/

    (Citează)

 4. Se pare ca One-ul meu e ultimul HTC care il cumpăr… daca zvonurile sunt reale, următorul one va avea dimensiuni mai mari de 5 inchi.

    (Citează)

 5. As vrea sa stiu cine au fost inteligentii aia din primarie care au aprobat proiectul cu mallul. Poate n-ar fi rau ca DNA sa faca o investigatie, cine stie ce surprize am putea avea.

    (Citează)

 6. O altă mișcare făcută de Sony, dar mult mai puțin vizibilă, este cea de a închide magazinul de cărți electronice (Reader Store) pentru SUA și Canada. Clienții vor fi transferați către Kobo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus