un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Ion se întoarce din Spania cu o sticlă de vin

6 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

vin_ion_intoarce_spaniaVinuri cu nume tâmpit am mai văzut pe rafturile magazinelor, dar de obicei sunt niște sticle foarte ieftine care speră să atragă cumpărătorii printr-o glumă. Dar vinul numit “Ion se întoarce din Spania” parcă le întrece pe toate, mai ales că o sticlă costă 46 de lei, aproape dublu față de media de preț a unui vin acceptabil pentru masă.

Cui se adresează? Cu așa nume, parcă ar spune “ești țăran proaspăt întors cu bani din Spania? Ia vinul acesta!”

  9 comentarii

 1. Asta va fi vinul pe care femeia il pune pe masa cand vine Ion acasa expulzat din Spania. Probabil ca va fi lansat si “Vasile vine din Spania”, “Gheorghe vine din Spania” si altele

    (Citează)

 2. Ala nu e un WIZZ air?

  Atunci totul se explica!

    (Citează)

 3. Avionul ala de pe eticheta seamana cu un Wizz. S-ar putea sa nu fie chiar intamplator.

    (Citează)

 4. Nu stiu care este ideea de baza la acest produs dar mi se pare o ideie slaba. Cata promovare ar avea, nici pretul nu atrage deloc…

    (Citează)

 5. Dacă targetau românașii din Spania, au gresit flagrant, trebuiau să scrie Espagna. I-am auzit pe mulți întorși temporar în vacanță pe meleagurile natale că ei acum stau în Espagna

    (Citează)

 6. Dupa campania numele tau pe sticla de Cola, urmeaza vinul…

    (Citează)

 7. Un vin din ăsta primești bonus cand iți iei un “aseis” la mâna a doua.

    (Citează)

 8. Mie imi suna mai mult a : Ion s-a saturat de cules capsuni in Spania, si s-a intors in Romania sa se faca patron. L-a intrebat pe varu’ de la oras ce afacere sa faca, iar varu’ de la oras l-a intrebat ce stie el sa faca cel mai bine. Evident Ion a raspuns: Pai nu stiu eu d’astea, ca sunt betivan, imi place vinul … si uite asa, Ion va pierde economiile agonisite intr-un timp scurt, va injura tara, politicienii si coruptia, ele evident fiind de vina ca “biznisu” nu a mers, si se va intoarce la cules … si-am incalecat pe-o sa s.a.m.d.

    (Citează)

 9. important produsul!cui nu -i place sa nu cumpere .e cam piparat la pret.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus