un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Într-un viitor urât vom avea plajă la București

7 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

natgeo_inundatieO hartă National Geographic spune că, dacă se topește calota glaciară, printre altele vor fi inundații mari și în România, din cauză că se umflă Marea Neagră. Din ce descifrez în micuța hartă, rămânem fără Dobrogea (cu excepția insulei Cernavodă, s-ar părea), fără marile metropole Brăila și Galați, dar cu puțin noroc salvăm Buzăul, căminul atâtor bloggeri de calitate.

Bucureștiul ajunge, în sfârșit, oraș de litoral și deci nu vor mai fi cozi kilometrice pe autostradă până la mare. Hotelul RIN Grande este o investiție bună acum, atunci va fi pe plajă, iar Titan va fi primul cartier bucureștean cu vedere la faleză.

Alte hărți interesante pe WashingtonPost.com

    4 comentarii

  1. Explica-mi te rog ce e atit de interactiv la harta de la Nat Geo? Ca dau click pe harta interactiva si nu face decit scroll stinga – dreapta pe o poza. Daca asta e interactivitate, nasol.

      (Citează)

  2. ca profan buzoian, care is “blogarii” buzoieni?

      (Citează)

  3. @jules: Pe NatGeo exista un buton cu care poti afisa/ascunde orasele din ziua de azi. Cam atat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus