un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hotelul Adam și Eva

15 Feb 2014  ·

TURISM  ·

8 comentarii

royal_adam_eve_hotel_5
Am tot auzit despre acest hotel Royal Adam and Eve din regiunea Belek, Turcia. Aparent fiecare cameră poate fi iluminată în altă culoare, au jaccuzi în fiecare cameră, pat normal, canapea pentru “prostii” și pat pe balcon, animatoare pe plajă și pe la bar, iar seara sunt tot felul de petreceri tematice.

A fost cineva acolo? Cum e all-inclusive-ul? Cum sunt petrecerile? Merită banii?

Nu uitați că puteți merge cu mine la Amsterdam în perioada 16-19 mai. Zburăm cu KLM la ore foarte bune, avem cazare în centru, prindem și Keukenhof, un mare festival de flori.

    8 comentarii

  1. E pentru oameni mari.

      (Citează)

  2. Nu am fost , dar e “pe lista” :D Din cate am inteles e cel mai sexy hotel , unde copiii nu au voie. Faptul ca este Ultra All Inclusive si in septembrie camera dubla e in jur de 3000 E nu ar trebui sa fie vreo problema :)

    Daca vrei petreceri si/ sau plaje frumoase , altceva decat Grecia sau Turcia , incearca Ibiza ! :D

      (Citează)

  3. Nu avea voie inainte copiii, acum din cate am inteles au voie maxim 20 de copii in aceeasi perioada in hotel, sau asa cel putin era anul trecut cand am avut ocazia sa lucrez intr-o agentie de turism pe partea de it, deci nu cunosc foarte bine fenomenul, insa ce am auzit la colegii de atunci. Si la ultimul etaj e pentru adulti doar.

      (Citează)

  4. Am fost la un alt hotel Royal (Wings – orientat spre copii) din acelasi grup si pot sa-ti spun ca serviciile sunt foarte bune.

      (Citează)

    • @thundermar: eh, astea diferă așa mult încât mai importante pentru mine sunt cum e plaja, cum e apa, dacă e intrarea lină în apă sau mă înec la mal etc. Confortul diferă mult de la hotel la hotel chiar și în aceeași rețea, funcție de dotări și cât de vechi este.

        (Citează)

  5. Eu am stat gard in gard cu hotelul asta si pot sa spun ca in realitate nu arata asa impresionant. Cat despre plaja, in toata zona aia nu exista nisip. Ce vezi in poze e nisip importat dar in apa sunt pietre asa ca nu poti intra decat de pe ponton.
    Sincer, mi se pare un hotel care doar profita de imaginea “Fashion TV” insa nu-mi pot da cu parerea despre servicii, calitatea si diversitatea mancarii, etc, doar spun ca la banii astia exista variante mai bune in Antalya.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus