un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aș vrea să conduc un tanc

23 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Un motiv pentru care aș vrea să conduc un Hilux sau un Ranger sau o altă mașină din aceasta mare, cu bull-bar în față și scuturi pe sub ea, este că aș vrea să distrug “ca din greșeală” toate prostiile pe care mârlanii le pun în stradă pentru a bloca un loc public de parcare.

Știți obiceiul, mai ales pe străduțele aglomerate. Are portarul firmei ordin să țină două locuri pentru șefi, așa că le blochează cu o navetă goală de sticle sau un bidon de plastic. Au unii chef să facă bani blocând niște locuri și apoi lăsându-te să parchezi acolo dacă le dai ceva, de parcă ar fi ale lor.

“Ah, îmi cer scuze, v-am distrus naveta? N-am văzut-o… mașină mare. Dar de ce ați blocat un loc public de parcare cu ea?”
parcare_blocata

    5 comentarii

  1. eh, bidoane d-astea poti sa calci si cu fordul tau, navete la fel poti impinge usor…

      (Citează)

  2. Eu sunt patit cu un cauciuc pus pe locul de parcare ( public). Era seara, locul prost iluminat si am intrat in ( peste) el cu vreo 30km/h. Am zis ca am lovit un om, caine, oricum mi s-a parut ceva mare. Nu mai zic de zgomotele aferent ca mi s-a rupt si aparatoarea de noroi de pe stanga fata si am plimbat-o si pe ea pe sub masina.
    Varianta ta suna apetisanta :)

      (Citează)

  3. ma bidonul ala cum spunea cineva mia sus se urca pe el si cu tico.
    Iar referitor la lazi si alte chestiuni nu-ti trebuie hilux, eu aplic cu matizul cu succes metoda de urcat pe ele impins cat cuprinde, sunt unele umplute cu nisip, trebuie doar sa le iei putin mai usor si se rezolva.

      (Citează)

  4. Portile din poza mi se par ca dau catre garajele din subsolul acelei cladiri (si bordurile sunt mai jos, la nivelul carosabilului, pentru a permite accesul auto).

      (Citează)

  5. De acord cu tine dar in cazuk de fata din poza pare ca omul e satul sa ii fie blocat accesul in curte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus