un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Indygen dă 100 GB trafic de net pe cartelă

10 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

title-100gbOK, e ofertă promoțională, valabilă doar între 10 decembrie șî 2 ianuarie, dar pentru 7 euro primești 100 GB de trafic la viteze de maxim 43,2 Mbps. Practic, nelimitat. Plus acces la restul bunătăților din sistemul Indygen, pe care le puteți vedea pe site-ul oficial sau în articolul meu de la lansare.

Oferta Indygen standard îți dă doar 1,5 GB de trafic lunar pentru 7 euro. Altfel spus, mai ales acum de sărbători când lumea călătorește sau are mai mult timp liber, o tabletă 3G sau un smartphone cu SIM Indygen în el te pot salva de plictiseală.

Update: mai exact, primești 100 GB de trafic ca bonus dacă reîncarci în această perioadă cu 7 euro. Altfel spus, dacă ești deja în Indygen, mai dai acum 7 euro și ai bonusul acesta. Dacă nu ești membru Indygen, dai 7 + 7, întâi ca să intri în sistem și apoi ca să primești bonusul.
“Nu ai SIM Indygen? Nicio panică, facem așa: dai primii 7 euro pe un smartSIM ca să intri în trib și până la anu’ pe 2 ianuarie ai bonusul vieții dacă reîncarci cu alți 7 euro – îți dăm 100 de giga trafic de net să-ți căpiezi telefonul.Partea mișto e că cei 7 euro pe care-i dai să-ți iei tot traficul ăsta se varsă în încă o lună de membership când se termină prima. Dai un avans, dar știi că face.”

via stefanblog.com

  11 comentarii

 1. Pacat doar ca nu o sa mearga si in roaming :0

    (Citează)

 2. m-ai convins. îmi iau (pentru o lună, cel puțin) cartelă Indygen. ca fapt divers, oare poți să te portezi după în altă rețea cu număr cu tot?

    (Citează)

 3. da’ invers, oare? din Vodafone în Indygen?

    (Citează)

 4. @Gabi – te poti porta cu orice nr in Indygen – chiar si cu nr de Vodafone. Gasesti la ei pe site cum te portezi…online :))

    (Citează)

 5. 8,5€ + 7€ = 15,5€. Adică 15,5€ pentru trafic nelimitat. O lună.
  Unde e super-oferta?

    (Citează)

  • @Șerban: ai dreptate, pentru cei care nu sunt membri e mai complicat, trebuie întâi să dea 7 euro pentru a intra în sistem și alți 7 pentru a obține acest bonus.

     (Citează)

 6. @nwradu – oferta standard Indygen in sine e modesta, cam cea mai modesta de pe piata, iar cu noile oferte Orange, a cam ramas la coada.
  Zgarcenia proverbiala Vodafone se manifesta si acum – oferta cu cei 100 GB nu e nici macar pentru o luna. Stiu ca calul de dar nu… dar nu ma pot opri sa remarc.
  De asemenea, dai sapte euro la Indygen sunt buni dati, nu ii mai poti transfera pe alta cartela sau folosi in alt fel in afara de consumarea din credit.

  ca fapt divers, oare poți să te portezi după în altă rețea cu număr cu tot?

  Categoric poti porta, ar fi ilegal sa fie altfel. De fapt pentru asta am si cumparat cartela respectiva, am gasit un numar foarte frumos pe care intentionez sa il folosesc in alta retea.

    (Citează)

 7. Chiar sunt curioasa daca o sa am probleme cu portarea din Indygen in Orange, o sa fac zilele astea migrarea. :)

  Off: Radu, ce parere ai de telefonul Cosmote Smart Xceed? Ii poti face un scurt review daca ai timp si disponibilitate? Ma bate gandul sa mi-l ofer de Craciun. :)

    (Citează)

 8. eu nu inteleg cum marketingul asta ne prosteste ca pe niste pasari fara cap sa luam o oferta care aparent e senzationala dar intr-un final se dovedeste a nu fi mare lucru.

  dai 15 euro ca sa ai 100 GB de net. nu zice nicaieri cat de bun e semnalul, cat de bine merge atunci cand merge si mai mult de atat… cine si cum ar folosi 100GB de net intr-o luna?

  practic te face sa dai 15 euro pe vreo 2-3GB. cat de mult poti folosi?

    (Citează)

  • @rivi: oho, cât nu poți consuma în 6 ore dus și 6 întors pe tren, de exemplu! Numai YouTube cred ca face 2 GB pe oră, dacă te plictisești. TV online? Seenow? Hotspot pentru calculator?
   Dacă scria nelimitat era mai bine?

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus