un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lucruri inedite din aeroport

7 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Pe lângă asiatica ce a cumpărat de 563 de euro din magazinul din aeroport, să vă arăt și alte lucruri interesante pe acolo:

Napcabs în Munchen. Înăuntru era un pat, un mic televizor, o măsuță și cred că ai și acces la Internet. Nu știu cât costau, dar plăteai cu cardul la POS-ul integrat în ușă și te odihneai în liniște acolo.
aeroport_munchen_14aeroport_munchen_13

Zbori la Business și vrei și servicii suplimentare? La Munchen te duc la avion cu un Mercedes clasa S lansat anul acesta. Sau, dacă sunt mai mulți pasageri ce solicită acest serviciu, fiecare este dus cu o mașină separată, ca să nu se înghesuie nici măcar acolo.
aeroport_munchen_07

Un lucru foarte mișto la Lufthansa, de obicei găsit în aeroporturile din Frankfurt, Munchen și probabil toată Germania: cam la toate porțile de îmbarcare erau puse automate de cafea (ok, ness) și ceai, plus ziare, gratuit la dispoziția pasagerilor care trec pe acolo. Sunt câteva zeci de astfel de standuri cu auto-servire.

Audi RS7 expus în aeroport. 157.000 de euro.

Oțet balsamic, 100 ml, 89 de euro. Sper că-i produs în vase de aur de către virgine superbe, că altfel nu înțeleg prețul.
aeroport_munchen_08

Terminal de acces la Internet. Tastatura avea incorporat POS, că era pe bani totul.
aeroport_munchen_12aeroport_munchen_11

Johnny Walker Platinum Label și Explorers’ Club Collection.
aeroport_munchen_10aeroport_munchen_09

    11 comentarii

  1. La Munchen și Frankfurt nu cred că ai nevoie cu adevărat de terminalul de internet decât dacă-ți lipsește laptopul. Internet free pentru o oră, înregistrare în 30 de secunde cu adresa de mail.

    Net thief tip: poti folosi orice adresa de mail, oricat de imaginara ar fi, ca sa-ti prelungesti conexiunea dupa expirarea orei.

      (Citează)

  2. Ciudat. De 3 ori am fost in aeroport la Munchen si de 3 ori am avut o oră gratuită, pe care mi-am prelungit-o apoi cu o altă adresă de mail.

      (Citează)

  3. “Sper că-i produs în vase de aur de către virgine superbe” LESIN !!! :))

      (Citează)

  4. 30-35 Euro pe ora erau napcabs parca… foarte tentante, cand vii dupa un zbor de 7h din Montreal si te mai asteapta inca vreo 6 in escala.. dar eu am dormit la fel de bine si pe covorul pufos din zona de relaxare care era in langa cabine, toate fotoliile erau luate, dar macar nu m-am trezit falimentara :P

      (Citează)

  5. … my bad, acum am vazut linkul din primul comment

      (Citează)

  6. De odihnit de poti odihni pe orice banca in Munich in Aeroport.
    Napcab ofera privacy: tot ce e nevoie pentru o activitate … adulta.

      (Citează)

  7. Apostol Baulescu

    12/11/2013 la 4:12 AM

    Da bun,lasa-ti napcabs,nimeni nu zice nimic de Johnie…frumusetile alea…multumesc radu,am descoperit Platinum acum:d o sa il caut..sa il vad de pe unde il aduc ca deh cipriotii de la Sollers nu aduc ei tot…J W GOld…is my poison:D

      (Citează)

    • @Apostol Baulescu: dacă vrei anumite whisky-uri, sunt destule magazine specializate la noi care pot să-ți aducă. Altfel, doar prin aeroport. Chiar și Otopeni are o selecție bună (Balvenie 30 de ani, de exemplu), dar le vezi doar când decolezi, nu ai acces acolo altfel.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus