un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cutia puzzle

18 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Primești două cutii pline cu mâncare. Cu un pic de planificare inginerească, experiență în puzzle-uri 3D și foarte puțină compactare, poți face in resturile lor o singură cutie bine închisă. Iar când vine stewart-ul, te simți like a boss atunci când ceilalți îi dau o cutie larg deschisă din care ies diverse pe afară, iar tu îi dai această cutie bine ambalată.
cutie_tarom

Cine a zburat cu TAROM știe la ce mă refer.

  6 comentarii

 1. credeam ca sunt singurul obsedat care incearca sa inchida cutia aia perfect.

    (Citează)

 2. parcă la ultimul zbor cu TAROM în cutie era și un mini săculeț de plastic, pe post de sac de gunoi în care puneai totul. Fain era că-l puteai agăța de scaunul din față și nu te încurca.

    (Citează)

 3. Nu stiu daca si TAROM face asta, dar alte linii aeriene recicleaza aceste ambalaje. Daca tu le asezi inginereste, ea trebuie sa desfaca cutia si sa arunce plasticul si hartia separat.

    (Citează)

 4. @nwradu de fiecare data fac asa la Tarom :)

    (Citează)

 5. My bad then

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus