un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Avion neidentificat

29 Sep 2013  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

9 comentarii

Știe cineva a cărei linii aeriene aparține acest avion? L-a văzut în Rhodos, ridicându-se ca un bărzăune negru pe un cer albastru. Fără scris, doar o siglă pe care nu o recunosc pe coadă și cu un livery roșu-negru mai rar întâlnit (majoritatea companiilor aleg un fond alb pentru avioanele lor).

avion_rosu_1avion_rosu_2

  9 comentarii

 1. Windrose Aviation.

    (Citează)

 2. Aviatrans Kiev, pardon

    (Citează)

 3. cu ce aparat/obiectiv ai făcut poza?

    (Citează)

 4. Cu plăcere.
  Nici eu nu am auzit, dar mi-a plăcut felul în care e vopsit avionul și m-ai făcut curios. Așa că am căutat după numărul de identificare de pe aripa avionului :P

    (Citează)

 5. @radu exista si o comunitate a spotterilor de avione din Romania: http://romanian-spotters.forumer.ro//

    (Citează)

 6. Un A320 Aviatrans Kiev a fost vazut recent si in Ro. Au adus adversara echipei Pandurii Tg. Jiu daca nu ma insel. Opereaza doar curse charter.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus