un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

După Webstock 2013

28 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

A mai trecut un Webstock. Anul acesta am avut o prezentare despre afiliere în cadrul secțiunii de Blogging & Social Media. Dacă vreți mai multe detalii, este bazată pe articolul meu Afiliere bună, afiliere rea de la începutul anului și l-am updatat acum cu slide-urile prezentării și câteva paragrafe suplimentare.

În rest nu sunt multe de spus; ca de obicei, organizare fără cusur și nimic de reproșat, deși au fost mai multe persoane ca în alți ani. Puteți vedea totul în fotografiile celor de la Wide Magazine pe Facebook, ca să vedeți și tag-urile. Și vă voi spune ulterior două cuvinte despre The Pub, locul unde ne-am întâlnit ulterior pentru 2 beri, deoarece este un local cu un concept interesant.
eu_webstock-68

Știre bonus de ieri, că tot am vorbit despre afiliere: Mediafax Group devine acționar la 2Parale (detalii), site-urile Mediafax (go4it, mediafax, gândul, ProMotor, Playboy, GQ și multe altele) vor utiliza numai afilierea 2Parale în continuare. Vești bune pentru magazinele din program.

  4 comentarii

 1. Inteleg ca urmeaza o rebranduire? Acum, ca ai si o a doua poza, mai schimbi din bannerele alea cu fata ta?

    (Citează)

 2. Unde gasim si noi clipuri cu ce ati facut pe acolo?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus