un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bandă RATB de 230 de metri și 16 secunde

28 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Așa arată banda de autobuze ce a fost făcută pe Splaiul Unirii. Pe după stâlpi circulă doar autobuze și probabil taxiuri.

Din păcate, eu în locul RATB-ului n-aș fi amintit această mare realizare. Banda are 230 de metri și o poți parcurge în 16 secunde, începe în dreptul străzii Șelari și se termină la următoarea intersecție cu Calea Victoriei. Pe acel tronson traficul era destul de fluent, iar autobuzele au o stație în afara drumului cu semafor decalat, așa că pleacă primele. Problemele adevărate erau în intersecția de la Unirii, care se blochează des. Dar să fim optimiști și să spunem că e un început bun.

    9 comentarii

  1. Ar trebui mai multe benzi pt. transpirtul in comun, dar marcate doar si aplicate amenzi pt. incalcari.

      (Citează)

  2. Ma intorc eu asa dupa cateva luni in Bucuresti. Mi-am blestemat zilele. Am pierdut cateva ore doar ca ies din Bucuresti. Prima oara am prins blocaj pe centura (ca de cand si-au construit case in Domnesti au scos prioritatea centurii) dar ma rog sa trecem mai departe. Incerc sa ies spre A2 din Nordul Capitalei o iau pe Aerogarii – Alexandru Serbanescu(blocata inainte de Hotel Erbasu) nu mergea nici un semafor nici un politist , ma duc pe N.Caramfil(acolo am realizat ca nu merg semafoarele in zona) alta coada . O iau pe sus pe pod ies in Sos. Petricani , coada de la intrarea inspre (lacul de pescuit sportiv, nu mai stiu cum se numeste). Am stat aprox. 30 de minute pana am trecut de Petricani. In aceasta perioada superba am intalnit ca intotdeauna numai in Bucuresti intr-un interval atat de mic atati de multi “criminali” cred ca s-au strans din toate colturile tarii toti nesimtiti si au ajuns in Bucuresti. Cel putin 10 care intrau pe contrasens si taiau toata coloana, inclusiv riscand sa faca accident cu cei de pe contrasens. FARA NICI O JENA. Eu ma gandesc la un lucru simplu ca se poate scapa de acesti indivizi. Toate inregistrarile video sa poate fi folosite in instanta(in momentul acesta nu intra in raza de “omologare”). Situatiile de genul acesta sa fie introduse la tentativa de omor calificat , acesti idioti incercau din rasputeri sa faca un accident -> atacatori , soferii de pe contrasens – > victime. Ce sa mai vorbim de suspendarea carnetului. Tentativa de omor si inchisoare tata dar pana atunci mai este. Deci banda asta o sa fie ultizata doar de ratb si taximetristi zici ? =)) =))

      (Citează)

  3. Vine iarna. Vor intra în acțiune utilajele care îndepărtează zăpada. Acest lucru coroborat cu “disciplina” unor bizoni cu 4×4, ce speranță de viață dă morcovilor plantați acolo? În luni calendaristice.

      (Citează)

  4. @SW, Centura nu a avut niciodată prioritate in fata intrărilor si iesirilor din oras.

      (Citează)

  5. A avut in ceea ce priveste intrarea in Domnesti.

      (Citează)

  6. Când?

      (Citează)

  7. Hmm. Am cautat pe internet pt. ca eu am amici in Domnesti si tin minte cand veneam dinspre prelungirea Ghencea acum 7-8 ani acordam prioritate centurii. Acum pe internet ce-am gasit ca acolo nu se acord prioritate centurii datorita caii ferate. O posibila eroare de memorie (needs format )

      (Citează)

  8. In fine daca n-ar fi fost calea ferata tot s-ar fi schimbat din prioritate pentru centura in cedeaza – > http://www.petitieonline.ro/petitie/23111037/semnaturi (sunt 2-3 care se plang de traficul de pe centura restul toti “am casa in domnesti” , “am teren in domnesti”. Voiau ei sa inchida aeroportul Baneasa pentru ca si-au construit case aproape si ii deranja zgomotul. Oricum ai avut dreptate si eu am gresit concluzia finala.

      (Citează)

  9. Ar trebui pe tot buldevardul unirii si iuliu maniu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus