un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cumpără un laptop Asus în weekend

2 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

asus_laptop_pe_ziUitați o idee: eMAG are până pe 22 august o campanie cu Asus. Cumperi un laptop Asus cu procesor Intel și poți câștiga înca unul sau contravaloarea sa în bani, zilnic!

Eu țin minte un grafic văzut acum ceva vreme și care spunea că în weekend scad destul de mult vânzările magazinelor online. Lumea stă mai puțin pe net, mai ales acum vara, așa că activitatea scade.

Prin urmare, dacă aveți de gând să cumpărați un laptop în viitorul apropiat, uitați-vă și pe gama Asus. Iar dacă dați comanda, dați-o în weekend. Atenție la un lucru: la tombolă participați după data de pe factură, așa că n-ar strica întâi să sunați și să întrebați dacă in weekend se emit facturi, dacă se emit luni cu data din weekend, dacă nu mai bine alegeți ridicare din showroom pentru a forța astfel emiterea facturii șamd.

Presupunând că se vând vreo 50 de laptopuri pe zi, iar în weekend acest număr scade la jumătate, tocmai v-ați dublat șansele. Iar o șansă din 25 nu sună rău deloc.

Vedeți toată gama de laptopuri Asus la eMAG, sortate după cele mai vândute modele. Cel mai ieftin costă 1299 lei. Și nu uitați că toate comisioanele obținute din afiliere în luna august le voi dona UNICEF-ului, așa că, dacă veți cumpăra prin acest link, 3% din bani vor ajunge la copiii cu dizabilități.

    7 comentarii

  1. Pai asus, bre?

      (Citează)

  2. Tombola? suna dubios. neeeext …

      (Citează)

  3. Sunt cele mai vandute pentru ca au raport bun caracteristici / pret , insa ca fiabilitate s-a cam dus in jos la Asus .
    Pretu asta mic si componentele ce pe hartie suna bine trebuie sa atraga o scadere de calitate undeva :) .

      (Citează)

    • Cum ai tras concluzia asta? Prețurile sunt pe măsura hardware-ului intern, care e tot mai ieftin, dar un laptop dintr-o anumită clasă costă la lansare tot ca generația anterioară.

        (Citează)

  4. Eu mi-am luat un Asus K50 acum vreo 2 ani si ceva, mi s-a ars procesorul de 2 ori si acum stau cu frica sa nu se arda a 3-a oara, pt. ca nu mai am garantie la el… Ca sa il vanda la un pret mai mic decat concurenta, nu au investit in design-ul interior, ma refer la faptul ca aerul nu circula cum trebuie si nu asigura ventilatia corespunzatoare.

    Dar a fost ieftin. Cica… 2300 lei. Aproape gratis :)

      (Citează)

  5. Lenovo sau Dell. Eu altceva nu aleg.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus