un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se apropie Summer Well

3 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Nu uitați de Summer Well, celălalt mare festival de muzică după BESTFEST. Are loc pe 10-11 august la Domeniul Știrbey de lângă București. Suede, The Vaccines, The XX, Eugene McGuiness și alții. Detalii aici.

summer_well_2013

  7 comentarii

 1. Slab line-up. E un an slab pentru festivalurile din Romania, dupa gusturile mele.

    (Citează)

  • @ipo: cred că n-ai cum să mulțumești publicul general, ci să-i atragi pe cei care sunt fani ai acelor formații, chiar dacă par mai obscure. La câte concerte și festivaluri sunt acum la noi, e greu să mai faci unul “cu de toate”.

     (Citează)

 2. Bestfest a rupt, mai ales ziua 2.

    (Citează)

 3. Ăştia de i-ai enumerat tu sunt lăutarii ? Cât e daru’ ?

    (Citează)

 4. Despe Suede numa de bine. Ii am la suflet de multa vreme.
  The XX – cine dracu sint astia, pina am realizat ca ascultam o melodie de-a lor non-stop de vreo doua luni. https://www.youtube.com/watch?v=Tm-ViInMmlw Cred ca asta e o scapare de-a lor.
  In rest muzica de emo/hipster nu prea ma atrage.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus