un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tineretului: mâncare bună la Dyno’s

9 Jun 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Dacă stați în cartierul Tineretului sau sunteți în trecere pe acolo și vreți să mâncați bine și ieftin, încercați Dyno’s, pe Calea Văcărești intersecție cu Abatorului, lângă spălătoriile auto (localizare pe hartă).

Nu e un restaurant, ci mai degrabă un local de unde să iei mâncarea la pachet sau să o mănânci acolo pe mesele de tip bar puse la dispoziție, dar toate preparatele sunt foarte bune. De-a lungul anilor nu cred că am mâncat vreodată ceva dezamăgitor de acolo. Iar de câte ori îmi doresc o supă, la ei mă gândesc prima oară, sunt bune și ieftine.

Citez niște prețuri din fotografia făcută acum câteva luni:

 • supă de pui cu tăiței – 4,5 lei
 • șnițel din piept de pui – 4 lei
 • piept de pui la grătar – 4,5 lei
 • ciorbă de văcuță – 5 lei
 • salată de varză albă – 2,5 lei

Mai jos vedeți câteva fotografii:

  6 comentarii

 1. multam fain, pentru pont:)

    (Citează)

 2. Mai e mamaia pe acolo? :))

    (Citează)

 3. Localul preferat al taximeTristilor care parcheaza unde nimeresc si isi fac nevoile in zonele apropiate. :) Locuitorii zonei au numai cuvinte de lauda pentru Dyno’s si mai ales populatia ce-l frecventeaza.

    (Citează)

 4. Un local de genul asta, unde mananc de cate ori trec prin zona este la Preciziei pe langa Westgate. Mancare foarte buna, recomand !
  http://cantinapreciziei.wordpress.com/

    (Citează)

 5. Gorgan Nicolae

  03/04/2016 la 3:43 PM

  Pacat de mancare care este gustoasa insa servita cu tacamuri de plastic si incalzita la microunde.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus