un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mă tem de unele înghețate

28 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

magnum_gold_5Eu am mereu teama că-mi cădea înghețata de pe bățul ei, în cazul acelor înghețate care sunt puse pe un băț. Niciodată nu le scot cu totul din ambalaj, ci mai degrabă le desfac un pic în partea de sus și le mănânc de acolo, ținându-le bine în mână.

Nu țin minte dacă am pierdut vreodată o înghețată și din acest motiv am această teamă. Dacă s-o fi întâmplat cândva, este clar atât de departe în trecut încât oricum nu mai țin minte asta. Cred că mai degrabă mă tem de combinația soare puternic plus material care se topește plus băț scurt. Fiecare cu fobiile lui, nu?

Asta apropo de lansarea înghețatei Magnum Gold de săptămâna trecută, ca final al scenariului cu furtul camionului. N-a fost o surpriză, am aflat de la articolul anterior ce urma să se întâmple. Învelișul ei este auriu, de la un strat de caramel amestecat cu ciocolată. Sub el, ai înghețată clasică, de culoare albă. Este bună (în sensul înghețatelor pe băț, care nu sunt foarte complexe în compoziția lor) și ar trebui să o încercați măcar o dată.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Mai curios sunt câte astfel de înghețate se vând încât să renteze toată această campanie publicitară. Două evenimente, publicitate în întreg trustul Intact (Antena 1, 3 și Radio Zu), lansare în diverse orașe, toate acestea costă mult. Sper că merită totul.

În plus, dacă în trecut Eva Longoria făcea reclamă înghețatei, acum au apelat la mai mulți actori pentru reclame foarte complexe, gen Mr. and Mrs. Smith sau Chuck. Este una cu Benicio Del Toro și Caroline De Souza Correa, dar și mai tare mi-a plăcut cea cu Joe Manganiello.

    9 comentarii

  1. Andrei Ionita

    28/05/2013 la 3:57 PM

    Dă-o mă, asta e înghețata aia care costă cât 7 vafe de la Joe?

      (Citează)

  2. Eu credeam ca te temi de toate porcariile pe care le contin produsele astea. Dar nu :)

      (Citează)

  3. La naiba cu magnum, de banii astia iau o Nobilissima de la Lidl, cu nuci sau cu portocale.

      (Citează)

  4. ai zis latrina 3? nu, mersi. pas!

      (Citează)

  5. Tot la chimicale ma gandeam si eu. A fost targetul luni asteia in OMV-uri asa ca vrand-nevrand se va vinde.

      (Citează)

  6. Daca imi permiti o (tentativa de) gluma! Sa fie oare o misterioasa fobie freudiana? Ce poate insemna teama permanenta ca iti cade ingetata de pe bat?! Subconștientul lucrează, dom’ le!

      (Citează)

  7. Pun pariu ca si asta face parte din ALIMENTELE CARE SUNT SPECIAL FABRICATE PENTRU A UCIDE OAMENI IN TIMP CAT MAI SCURT !!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus