un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Windows ediția zombie

28 May 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Una amuzantă cu Windows: eu i-am dat Shut Down, că plecam de acasă. S-a închis, apoi computerul a repornit singur și Windows mi-a spus cu mândrie că și-a revenit după un “unexpected shutdown”. A trebuit să-l închid iar, noroc că n-a intrat în vreo buclă și să învie ca un zombie.
eroare_windows_1

Nu cred că-i vina Windows-ului, ci mai degrabă vreun driver sau utilitar din background care se găsește închis prea brusc. Tot de amuzament, l-am lăsat să caute online o soluție, a început să o caute și apoi acea fereastră de mai jos pur și simplu a dispărut, fără să dea alt semn. A găsit vreodată acea funcție o soluție online, pentru cineva?
eroare_windows_2

    8 comentarii

  1. Pe scurt, nu. Culmea, mi s-a intamplat si mie zilele trecute de la utilitarul noii tastaturi pe care am achizitionat-o. Daca te uiti in dumpuri (daca ai setat windowsu’ sa le salveze) poti afla exact de la ce ai avut bsod.

      (Citează)

  2. O singură data a funcționat: mi-a sugerat un driver pentru dongle-ul bluetooth pe care îl foloseam la momentul respectiv și îmi tot făcea probleme.

      (Citează)

  3. Ştii că toată lumea urăşte Windows 8, nu? Ei bine, eu de câte ori am avut probleme cu W8, Troubleshooter-ul a mers de minune. Ţac pac, în câteva secunde aveam problema rezolvată.

      (Citează)

  4. Eu nu urasc Windows 8, mi se pare cel mai bun OS de la Microsoft pana acum, folosesc si aplicatii metro si ma impac foarte bine cu start screenul metro. Mie mi-a mers de cateva ori troubleshooter-ul, dar de obicei nici nu il las sa caute.

      (Citează)

  5. windows si problemele lui tot mai bine raman eu pe Linux (Ubuntu) :))

      (Citează)

  6. vezi daca ai wake on lan activat pe driverul de retea sau/si in BIOS

      (Citează)

  7. pe windows 8 n-am patit niciodata d-astea :D

      (Citează)

  8. Buy a Mac :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus