un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost la o lansare, dar nu știu ce s-a lansat

8 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

1Tocmai am revenit de la una dintre cele mai ciudate lansări de produse la care am fost vreodată invitat. Habar n-am ce s-a lansat, că nu ni s-a spus, fiind lansat de fapt un concurs de descoperire a misteriosului obiect.

Ce s-a întâmplat: în fața clădirii era un mare camion Mercedes. După ce am intrat în sală, unde se spunea despre obiecte misterioase ce au în comun “sarea de mare” și “aurul de Madagascar”, am văzut un film despre cum unii fură chiar camionul din fața clădirii și dus a fost. Mister total referitor la ce era în el.

Cine este în spatele acestei lansări vă invită să intrați pe www.gasestecamionul.ro și să adunați indicii și să raportați camionul, iar Radio Zu este partener media și vor da și ei zilnic noutăți despre marea vânătoare.

Acum, ca să treacă timpul, noi am avut diverse supoziții acolo:

  • Mercedes lansează un camion nou. Se pare că nu, sunt doar parteneri și au contribuit cu TIR-ul.
  • E un pachet gold de vacanțe în Madagascar. Poate urma o prezentare de sistem time-sharing.
  • Voiculescu și-a ascuns aurul în Madagascar. Chestie întărită de redirectarea adresei web de mai sus spre un subdomeniu antena3.ro, plus butonul “Toarnă un prieten”, o activitate mai apropiată de respectivul trust. Se pare însă că trustul e doar partener media.
  • Am cerut să ne lase să ieșim un pic din sală. La ce trafic e în București, cred că găseam TIR-ul blocat la nici 200 de metri, pe vreo străduță. Nu ne-au lăsat.
  • Bănuiala cea mai mare este că e vorba de o înghețată, luându-ne după conturul misterios de pe camion. Seamănă cu una pe băț, nu? Poate una cu ciocolată cu sare de mare, dar nu văd cum ar intra aurul în ecuație.


Cică aflăm spre sfârșitul lunii.

Fotografii am de la organizatori, că eu am fotografiat doar hostessele (pe care le găsiți aici) și pe domnișoara de mai jos, care stătea liniștita la o masă până când s-au așezat toți bloggerii lângă ea și cred că s-a crucit de ce-o fi auzit în ora aceea.


domnisoara

    12 comentarii

  1. Îngheţată cu gust de bere…

      (Citează)

  2. Forma desenată este fix de înghețată Magnum Gold. Aurul Madagascarului este fie o cacao de o excelentă calitate, fie o vanilie nu mai puțin celebră.

    Rețetele tradiționale de ciocolată din Madagascar folosesc și sare de mare — vezi ciocolata Menakao, cu „63% cocoa beans, cocoa nibs and Madagascan sea salt”.

    În UK găsești „Magnum Gold Vanilla & Caramel”, cu „Sea Salt” și „Vanilla Extract from Madagascar”.

    Sunteți o adunătură de pișcotari retarzi.

      (Citează)

  3. Hm cam cat de gros trebuie sa fie portofelul sa o agati pe domnisoara ?

      (Citează)

  4. Toate domnisoarele care urmaresc acest blog au fost date pe spate si umezite pana la inundatie de cunostintele generale ale lu’ domnu’ Beranger. Sa fie primit si sa bage cu niste carpe absorbante, sa nu lase dâre pe parchet!

      (Citează)

  5. Pișcotari, geekși, ce contează … bă da niciunu de până acu nu a văzut tava cu paharul și paiul în levitație ?

      (Citează)

  6. e inghetata sigur. mai zilele trecute am auzit la Zu ceva de un concurs cu inghetata la Buzdugan si Morar (Algida parca)

      (Citează)

  7. Pentru că dacă ar fi guglat un pic, ar fi emis ipoteza foarte plauzibilă că se lansează Magnum Gold.

      (Citează)

  8. @Béranger: Mie Magnum nu imi apare in top pentru niciuna dintre cautari (sub diverse combinatii). Asa ca nu vad de ce retard.

      (Citează)

  9. Nu va mai luati de Béranger! Trolleaza si el campania precum a incercat si Radu cu stirile de pe Facebook.
    Deci, sa spunem pe twitter, facebook si pe unde mai vreti ca e vorba de Magnum Gold :))

      (Citează)

  10. @KilleriNC Algida este un brand folosit în țări sud-est-europene de Unilever pentru înghețate de obicei „mai populare” decât Magnum. Ambele (și Magnum, și Algida) au logo-ul „cu inimi” (Heartbrand line). Deci „face sens”. Source: Wikipedia.

      (Citează)

  11. Au fortat nota. Nimeni nu se apuca de investigatii, de rupt mintea in doua pentru o inghetata, nici daca inghetata aia e din aur si o mananca Basescu in secret cu Ponta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus