un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Desert cu înghețată? La Haagen Dazs!

3 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

A venit vara. Dacă sunteți în căutarea unui desert bun și adaptat sezonului, vă reamintesc de Haagen Dazs din mall-ul Băneasa, unde am mâncat sâmbătă o înghețată atât de bună încât am revenit și duminică.

Înghețata este bună rău, fiind de altfel și motivul pentru care este celebră în toată lumea. Dar deserturile lor mai complexe sunt ceea ce trebuie să încercați, mai ales că față de anul trecut am mai schimbat meniul.

Au apărut trei variante de “journey”, adică patru pahare cu câte o cupă diferită de înghețată și ceva sub ea. În fotografia de mai jos este un Desert Journey care avea înghețate de creme brulee, dulce de leche, caramel și încă una neidentificată, iar sub ele se aflau caramel cu cookies, negresă cu ciocolată topită (folosesc o ciocolată foarte bună), jeleu/dulceață/gel de căpșuni și caramel cu banane.

desert_journey_haagen_dazs

Mai e în meniu un “Journey around the world”, unde înghețata este de diverse culori, nu doar din cele în culoarea deșertului, și un “Chocolate Journey”. Costă 29 de lei fiecare.

Am luat și un Summertime Cone, care înseamnă două cupe mari de înghețată (una dintre ele de căpșuni și cu bucăți de căpșuni prin ea), cu frișcă deasupra și bucăți de căpșuni și banane în jurul ei. 26 lei.
summertime_cone_haagen_dazs

Am mai scris despre ei atunci când am mâncat fondue de ciocolată cu înghețată, fructe și prăjituri și când am mâncat sufleu.
fondue_haagen_dazs_7

Mai jos am pus câteva fotografii de pe pagina de Facebook Haagen Dazs, doar ca să vă supăr!

    6 comentarii

  1. O sa visez la inghetata asta pana cand o sa ma intorc inapoi in Bucuresti si o sa ma duc la Baneasa. Eu adoooor inghetata, e singurul desert pe care l-as manca in cantitati industriale, iar combinatiile astea arata divin. Radu, esti rau. :P

      (Citează)

    • Sunt :P

      Ce nu înțeleg eu este de ce nu se deschid mai multe astfel de localuri. Adică e mereu plin, e clar că există cerere. Și totuși e doar unul în București. Ca și la Starbucks, unde e mereu plin, dar nu înțeleg de ce nu deschid mai multe și prin zona Unirii, Romană etc.

        (Citează)

  2. E unul acum la Victoriei in America House :)

      (Citează)

    • Păi la ăla mă refer. E mereu plin, inclusiv în timpul sămptămânii, semn că ar mai merge și altele în oraș. McDonald’s a înțeles asta și a făcut multe localuri.

        (Citează)

  3. Mie imi place Haagen Dazs Salted Caramel (Caramel au beurre salé) – cea mai buna inghetata mancata vreodata. Insa la noi in tara e incredibil de scumpa. Oricum sortimentul anterior nu l-am vazut.

    Ce alternative mai exista la pret corect?
    Am vazut “La strada”. E buna? De exemplu am luat Magnum pe bat si imi place. Aloma nu mi place(e chiar proasta).

      (Citează)

  4. Unu la mana comparativ cu alte tari la noi ihaagen dazs e mai ieftin, si vorbesc din proprie experiente. Doi la mana nu exista inghetata la pret corect, decat daca vrei o inghetata care foloseste biberonal sau alte arome arificiale si evident nesanatoase, adica numai inghetata nu e. Vrei mai ieftin asta primesti. Lucrurile bune, de calitate costa. Mie una nu mi se pare chiar asa scumpa, dar na…cine’s eu? :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus