un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Frumusețea nu mai este o garanție a fericirii

3 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Creierul femeiiAm prins într-o zi multe emisiuni de bârfe despre vedete. De la Acces Direct la Măruță, la Capatos și apoi la ceva dubioșenii pe Kanal D și altele, se dezbăteau intens și de obicei cu aceiași invitați două subiecte: Gabriela Cristea și divorțul ei și Roxana “ex-Trident” și divorțul ei, ambele subiecte pline de scandal, înjurături și certuri cu “foștii”.

Mă gândesc totuși la ceva: oare este o dovadă că vechea manevră a multor femei frumoase de a cuceri la tinerețe un bărbat cu bani și de a trăi apoi cu el toată viața nu mai funcționează așa bine?

Gabriela Cristea a apărut în Playboy [aici], Roxana de la Trident a devenit celebră împreună cu trupa ei ce cânta cu blugii decupați la fund și un pictorial Playboy a arătat totul [aici], ambele s-au cuplat cu bărbați cu bani și viitorul părea sigur.

Sau nu? 10 ani mai târziu, femeia îmbătrânește, dar bărbatul are în continuare bani și tentații pe măsură în jur. Și dacă la un moment dat te-a preferat pe tine pentru că erai tânără și sexy, de ce n-ar prefera acum pe alta? Observați și că metoda “îi torn un copil și gata” nu mai aduce o garanție suplimentară a fericirii eterne, ci doar o pensie alimentară în plus de plătit.

Se pare că în lumea de acum nu mai trebuie doar skilluri de a cuceri un bărbat, ci și de a-l ține aproape mulți, mulți ani.

    6 comentarii

  1. Daca tot ai adus vorba, corecteaza si link-ul mort din articolul cu Crudutza.

      (Citează)

  2. aici ai dreptate

      (Citează)

  3. Nu e ***absolut*** nimic nou sub soare. Vezi şi pe vremea romanilor, a sultanilor, a ce vrei tu.

      (Citează)

  4. Din cauza ca fetele naive se iau dupa maimute din astea, devin si ele asa. Si uite de-aia nu mai exista femei normale

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus