un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lichior de miere cu whiskey

23 Apr 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Se infiltrează prin magazine o nouă băutură venită de la americani: lichior de miere amestecat cu whiskey.

Momentan am văzut-o doar în străinătate, prin aeroporturi, dar probabil se vor găsi și la noi în magazinele uzuale. Iată mai jos exemple de la producători mari de whiskey-uri, precum Jack Daniel’s – Tennessee Honey, Jim Beam – Honey și Wild Turkey – American Honey.

  5 comentarii

 1. Gasesti si pe la noi in baruri deja. Am incercat Jack Daniel’s, dar e mult prea dulce pentru gustul meu.

    (Citează)

 2. Ronmiel din insulele Canare are ceva istorie în spate. Practic e rom cu miere. Servit rece, face minuni. O să încerc de gust, când apuc și ce ai prezentat pe aici.

  sticla #5 din stânga spre dreapta
  http://www.crossfire.ro/xfire-blog/wp-content/uploads/2013/04/crossfire.ro-export_700px_R-OH_001.jpg

    (Citează)

 3. Salut. Putin offtopic: Am observat si trendul asta de a combina bautura alcoolica cu miere si in cazul berii Leffe Nectar (eu am gustat in Franta). E placuta la gust, dar dupa 3-4 beri, parca incepe sa iti lipseasca gustul amarui al berii :)

    (Citează)

 4. @Sorin: Leffe Nectar exista si la noi?

    (Citează)

 5. @Mimanu: Sincer inca nu am vazut in magazinele din Romania, dar adevarul este ca nu am ajuns pron zona de la Craciun, si oricum cand sunt pe meleagurile mioritice, incerc sa beau berile autohtone.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus