un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

St Patrick’s Day cu Guinness

15 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Guinness pintUite cum să vă distrați în weekend: pe 17 martie este St Patrick’s Day. Sărbătoriți-o din timp cu o bere neagră Guinness. Anul acesta cred că o voi face și eu, pentru că imaginea din dreapta cu acea bere neagră, rece și cu spuma ei fină de deasupra m-a convins.

În perioada 7 – 17 martie, Guinness a pregătit o serie de activări în 85 de puburi partenere din toată țara. Acțiunile Guinness vor avea loc în 25 de orașe, printre care Brașov, Sibiu, Ploiești, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Craiova și București.

Conceptul „Paint the Town Black” este promovat în România prin decalogul „postului negru Guinness” – 10 reguli stricte pentru adevăratul consumator de Guinness. Astfel, cei care respectă decalogul şi beau minimum 3 pinturi de bere în perioada campaniei pot câștiga mii de premii instant sau, prin tragere la sorti, un weekend pentru două persoane la Dublin, cu ocazia Arthur Guinness’ Day (septembrie 2013). Premiile pregătite de Guinness constau în pinturi de bere, CD-uri cu muzică irlandeză sau celebrele pălării Guinness.

Bucureștenii vor putea participa pe 17 martie, de St. Patrick’s Day, la un spectacol în aer liber organizat în Centrul Istoric al Bucureștiului, în parteneriat cu Ambasada Irlandei. După concert, bucureștenii sunt așteptați cu multe surprize și oferte în puburi, pentru a continua petrecerea alături de Guinness.

În Centrul Istoric este deci punctul central al distracției, adusă chiar de ambasada Irlandei. Locațiile sunt în imaginea de mai jos:
Print

    2 comentarii

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus