un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a deschis Târgul de turism

16 Mar 2013  ·

TURISM  ·

5 comentarii

S-a deschis ieri la Romexpo Țârgul de turism. Intrarea costă 15 lei. Mergeți acolo pentru a discuta direct cu agențiile de turism, dacă vă decideți de acum la un concediu și plătiți rapid veți beneficia și de câteva reduceri de preț. Dacă nu vă decideți, măcar plecați cu toate pliantele și cataloagele pe care le puteți căra, ca să aveți ce studia ulterior.

Serios, luați o sacoșă mare cu voi, ca să le puteți căra.

Și galeria cu femei frumoase ce-l însoțeau pe Mazăre la standul stațiunii Mamaia.

    5 comentarii

  1. In poza a 3-a se uita alea cu mila la tine.

      (Citează)

  2. asta sau tripadvisor+booking+kayak+ebookers+airbnb si multe alte situri :)

      (Citează)

  3. @nashu_mare, unde vezi tu milă? e doar un aer plictisit şi atât, cred că s-au săturat de câţi oameni le-au fotografiat.

    radu, nicio poză cu mazăre? :)

      (Citează)

  4. Văzusem eu omuleţu ală albastru când am trecut azi prin zonă şi nu ştiam ce se întâmplă acolo. Acum s-a lămurit misterul. În altă ordine de idei, dar relativ la subiect, eu am fost ieri la BabyExpo iar acolo biletul de intrare era 10 lei. Personal consider că sunt cam mari preţurile pentru biletele de intrare, în ideea că dacă mergi acolo oricum ai şanse să cheltui mult mai mulţi bani pe diverse.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus