un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În vizită la studioul King.com

17 Mar 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Poate vă mai amintiți de fraza “după două săptămâni ne-am recuperat banii cheltuiţi pentru dezvoltarea jocului. În ziua 41 de la lansare am făcut primul milion de dolari profit“ auzită la o prezentare King.com a studioului local. Era vorba de jocul Bubble Witch Saga, care are mare succes pe Facebook și iOS. Detaliile sunt aici.

Am fost recent la sediul lor din București și iată câteva fotografii cu birourile. Spațiu mare, birouri ample, monitoare mari, de obicei Dell și Samsung. Aici au 30 de angajați și planul să dubleze acest număr până la finalul anului. Bubble Witch Saga despre care vă spuneam este dezvoltat și testat în exclusivitate aici la București, dar tot ei se ocupă și cu testarea altor jocuri dezvoltate de echipele internaționale din alte 5 orașe europene.

King.com are la nivel global 20 de milioane de jucători zilnici pe Facebook și lunar în jur de 80 de milioane de utilizatori unici. Cea mai populară aplicație Facebook de acum, Candy Crush Saga (au ei ceva cu saga și din astea) este a lor, iar Pet Rescue Saga și Bubble Witch Saga sunt în top 10 cele mai populare jocuri de pe Facebook. Primul este chiar cel mai profitabil joc din SUA și Anglia.

E clar că stau pe un munte de bani, așa că fiți cu ochii pe anunțurile lor de angajare în viitor.

    4 comentarii

  1. ce dragut, sunt echipati complet (nerf)

      (Citează)

  2. Hai ma, A4Tech X7 ? Sunt dezamagit, unde-i Naga, unde-i G700 ?

      (Citează)

  3. unde au sediul?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus