un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prânz la OSHO

5 Mar 2013  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

OSHO este un restaurant bun pentru fripturi din vită moale de ți se topește în gură, dar au și un meniu al zilei la 18,5 lei care include supă, un fel principal și un desert. Am mâncat într-o zi acolo și mâncarea a fost excelentă, chiar dacă porțiile cam mici, dar suficiente pentru un prânz.

Supa de țăiței a fost gustoasă, iar pastele cu pui foarte sățioase, cu mult pui și brânză gratinată în ele. În concluzie, dacă sunteți prin zona Aviatorilor/Primăverii la orele prânzului și vreți sa mâncați bine și ieftin, încercați OSHO. Puteți afla meniul zilei de pe Facebook, este anunțat din timp.

osho_meniu_pranz_pasteosho_meniu_pranz_supa

Că veni vorba de mâncare, azi reîncepe Masterchef la ProTV.

  2 comentarii

 1. ce bine se mananca la restaurantul asta din fata calculatorului la birou, molfaind un covrig de 1 leu! As fi vrut sa spui ceva si despre desert, ca mi-a ramas un capat de covrig…

    (Citează)

 2. Imi e dor de covridogul romanesc. Aici nu am parte de asa ceva. Au cehii un fel de covrig dar e departe de ceea ce avem in tara.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus