un blog de Radu Dumitru

Robotesc și la canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Noul Seat Leon

7 Mar 2013  ·

AUTO  ·

6 comentarii

Noua generație Seat Leon arată bine. Are un bot agresiv, de mașină sport, din lateral pare cam banală, fără liniile rotunjite ale vechii generații, iar spatele pare modern.
noul_seat_leon_1noul_seat_leon_2noul_seat_leon_3

Totuși, nu mai pare Seat, ci Audi. Parcă s-au dus liniile “latine” și au venit cele nemțești. A3-ul mai ieftin…
Varianta din imagine are motor diesel de 2 litri și 150 cai-putere și un consum mixt de 4,1 litri. Dotările sunt excelente, toate sistemele de securitate, 7 airbag-uri, suspensii FR, climă duală, ecran tactil de 5 inci pentru sistemul multimedia și de navigare, volan multifuncțional și alte dotări suplimentare bune, precum jante de 18 inci și sistem audio cu 9 difuzoare.

noul_seat_leon_4

  6 comentarii

 1. Am observat redesenari la f multe automobile in ultima vreme: Auris, A-Klasse, Clio. Chiar si noile Dacii imi plac.

    (Citează)

 2. Din fata, noul Leon arata excelent. E probabil cel mai frumos design al Leon-ului de pana acum.

    (Citează)

 3. Mie nu imi plac neam botul si farurile alea. De fapt si botul ultimului Passat cu care aduce putin mi se pare la fel de urat.

    (Citează)

 4. @nwradu: cand spui ca “dotarile sunt excelente” si enumeri toate alea, vrei sa spui ca acele dotari sunt in standard, la cea mai ieftina varianta?

    (Citează)

  • @DePlictis: din păcate, nu scria pe pliant nimic despre ce variantă este, ci doar ce are standard și ce opțional. Îmi închipui că e varianta de top, nu o prezintă nimeni pe cea de bază (mai ales că avea și niște echipări FR).

     (Citează)

 5. Imi retrag comentariul :D Vazut la fata locului arata beton din toate partile, l-am vazut in seara asta intr-un mall.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus