un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Pisica și florile

5 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Dă-i unei pisici niște flori și obții distracție nelimitată.

  7 comentarii

 1. Dude, catnip!

    (Citează)

 2. Ma tot asteptam sa darame florile pe final :)) extra-dragalas Torcalaul Matildei!

    (Citează)

 3. Aduci desi acasa flori pentru pisica?

    (Citează)

 4. Vine Sf Valentin face teste !

    (Citează)

 5. Da, chiar că extra-drăgălaș Torcălăul Matildei. Dar și pisica e simpatică.

    (Citează)

 6. cat de cunoscuta imi e faza!:) si pisica mea la fel procedeaza,dar cu florile din ghiveci si cu iarba pisicii. Ah, si scormoneste pamantul din ghiveci

    (Citează)

 7. Asa-s toate. La mine nevasta face ca trenu cand motanul inhata florile :) Insa cel mai haios e atunci cand se joaca cu spicele de grau. You should try it sometimes :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus