un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am cardul Privilege

20 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

P1080844Am primit cadou cardul Privilege de la Cool Buy, un card cu care beneficiezi de diverse reduceri și avantaje la partenerii din rețeaua lor. Chiar cu două zile în urmă mă uitam pe site-ul lor, încercând să calculez dacă banii dați pe un an pe acest card i-aș câștiga înapoi prin reducerile oferite.

Probabil că da. Să vă arăt lista cu câteva reduceri ce m-au interesat pe mine (și deși sunt multe, sunt doar o parte din total):

  • 10% la orice comandă la Wu-Xing
  • 30% la cafenelele Gloria Jean, lanțul meu preferat
  • 10% la Sofa, un restaurant bun pe Barbu Văcărescu
  • 20% la Turkuaz, un restaurant turcesc lângă Pavilionul H
  • 15% la SkyBar, un local cu priveliște de la ultimul etaj al unei clădiri de pe Dorobanți
  • 20% la El Torito, restaurant mexican
  • 10% la Boutique du Pain
  • 15% la Autographe, restaurantul a doi “masterchefi”
  • 10% la Red Angus, unde fac o vită bună
  • 10% la Waterloo, restaurant belgian foarte bun
  • 40% la Pizza Dominium, de unde mănânc des.

La toate cele enumerate mai sus am mai fost deja și aș reveni fără regrete. Cardul îmi va da un prilej bun. Lista continuă cu discount-uri la Trattoria Verdi, Zen Sushi, St George (unguresc în Centrul Vechi) și Sangria (spaniol pe Bastiliei), care erau oricum în planul de viitor.

Mai beneficiez de:

  • asigurare gratuită de călătorie, număr nelimitat de călătorii, prin Groupama 30.000 euro (numai pe asta dădeam minim 60 de lei pe an)
  • 5% reducere la orice comandă online de pe Flanco.ro. Discount 5% în IT&C e chiar bine de tot.
  • 10% la Manufaktura, bun pentru cadouri
  • 5% reducere la Benvenuti, magazin de pantofi
  • 30% la service-ul auto IGIT
  • discount la asigurări RCA și de călătorie prin RCA Total
  • Midocar oferă multe privilegii clienților lor sau celor ce vor un test-drive
  • reduceri bune la tot felul de săli de fitness, dans, aerobic, squash
  • 50% reducere la bilete la Muzeul Antipa
  • reduceri la diverse lucrări la 6 clinici stomatologice (ceea ce-i bine, că anul acesta trebuie să rezolv niște plombe)
  • 30% la Hotel Predeal Confort Suites, upgrade gratuit la cameră superioară
  • 15% la Hotel Florida 4* Mamaia și Cavaler 4* Sighișoara

Toate acestea sunt la cardul Privilege standard, care costă 149 lei pe an. Dacă iei cardul Limited Edition de 499 lei pe an ai în plus tractare gratuită oriunde în țară și mașină de schimb de aceeași clasă pe perioada service-ului, așa că numai acest avantaj s-ar putea să merite banii în plus. Mai apare în plus un serviciu Concierge, unde suni și-ți fac alții programări, rezervări și îți găsesc diverse informații.

    15 comentarii

  1. Ideea e buna. Daca cardul ar fi gratuit ar merita din plin. Daca recomanzi pe cineva primesti vreun bonus ceva?

      (Citează)

  2. – VW, SKODA si AUDI: tractare auto (Bucuresti + 25km imprejurimi
    – tre sa fcai masina la Midocar
    – masina la schimb maxim 3 zile

    get your facts straight.

      (Citează)

  3. @add: Asistenta auto de la MIDOCAR este inclusa pentru orice tip de card. Cardul Privilege Limited beneficiaza de asistenta auto extinsa (masina la schimb care vine odata cu autospeciala de tractare) prin compania AUTONOM, cu un parc auto de peste 1000 de masini la nivel national si prezenta in toate zonele tarii.

      (Citează)

  4. citibank are un card care costa doar 60 de lei pe an si lista de magazine se intinde pe cateva pagini… plus ca in afara de reducerea respectiva primesti inapoi si 2% din suma cheltuita…

      (Citează)

  5. Primul comentariu este tipic romanesc. Cata idiotenie.

      (Citează)

  6. @DePlictis: pai d-aia o fi decis Citi sa se retraga din Romania :) In plus e vorba de un card bancar. Adica te obliga la anumite conditii (sa ai cont la ei, sa platesti doar cu cardul respectiv, plus comisioane de administrare). Card Privilege mi se pare ok ca nu te legi la cap cu nicio banca si ai si multe servicii gratuite cu el…

      (Citează)

  7. Nu iti deschizi cont la ei, este doar contul de card care nu este gestionat ca un cont obisnuit si totul costa doar 60 de lei pe an. Comisionul de adiministrare mi l-am scos din prima luna. Da, este un card de credit.
    Din partea mea citibank poate sa plece unde vrea atata timp cat sunt eu dator la ei si nu viceversa :)
    Iar cu cardul asta Privilege nu vad unde e gratuitatea de care vorbesti, inteleg ca are un cost de 149 pe an. E vreun serviciu care ti se ofera gratuit?

      (Citează)

    • @DePlictis: dai 149 lei pe an, dar dacă ajungi des pe la acei parteneri numiți îți recuperezi banii respectivi din discount-urile primite. Depinde de stilul tău de viață.

      Si eu am la Raiffeisen o listă mare de parteneri cu diverse beneficii, dar nu le-am folosit niciodată. Prefer beneficii de genul discount 10% la restaurante și asigurări.

        (Citează)

  8. Depinde cum calculezi :) Adica da, platesti 149 lei sau 499 daca-l vrei p-ala mai smecher (vezi ca au promotie cu 30% discount) si esti acoperit un an de zile dpdv al asigurarilor de calatorie, probleme cu masina (daca ai nevoie de o platforma de tractare platesti intre 100-200 de lei, asa nu platesti nimic) plus o multime de alte servicii medicale gratuite, intrari la anumite sali de fitness, cadouri pe care le primesti etc. Ideea cardului e sa platesti pentru un statut privilegiat pe modelul dai un ban dar stai in fata :)

      (Citează)

  9. @nwradu acelasi lucru face si cardul de la citibank, asta vroiam sa spun, ofera discounturi la o gramada de magazine si locatii… pana si la kfc ai discount 7% doar daca il arati…

      (Citează)

  10. @Alex nu vad diferenta intre ce-am zis eu si ce-ai zis tu.

      (Citează)

  11. @add Tu faci referire la un serviciu oferit de Midocar care este doar pentru anumite marci iar tractarea gratuita este doar in Bucuresti + 25 Km. Acest serviciu este disponibil pentru orice tip de card. mai este insa un serviciu disponibil pentru limited edition, asistenta auto extinsa, care este prin autonom, este pentru orice marca de masina si nu trebuie sa o repari intr-un anume service. sunt doua servicii diferite oferite prin doi furnizori diferiti.

      (Citează)

  12. Azi am decis sa împărtășesc tuturor experiența mea cu acest card. Conform listei de discounturi, trebuia sa beneficiez de 20% reducere la un anumit pub din Centrul Vechi. Cand a venit nota, surpriza, nu au vrut sa imi dea decât 15%. Contactez coolbuy (cei care il vând) si surpriza si mai mare, răspunsul lor a fost ca le pare rău, dar nu au ce face. Asa ca este o mare teapa!

      (Citează)

  13. din pacate a devenit o mare teapa … cele mai multe asa zise privilegii nu mai sunt decat pe site-ul lor chiar daca partenerii economici au reziliat intelegerile cu ei !!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus