un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cel mai bun whisky este unul japonez

25 Feb 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

whisky_japonez_yamazaki_hakushuAm citit pe site-ul revistei Whisky Magazine premiile pentru anul 2013 și ei acordă premiul pentru cel mai bun Single Malt unui Yamazaki 25 ani.

Yamazaki am văzut la noi la Davidoff of Geneva, în Marriott și în Băneasa Mall, dar nu cred că era chiar de 25 de ani. Acum chiar sunt curios ce gust are un whisky japonez.

 • Best blended – Three Ships 5 ani, de care n-am văzut la noi.
 • Best blended malt – Taketsuru 17 ani, tot din Japonia.
 • Best North American – Eagle Rare 17 ani
 • Best grain whisky – Greenore 18 ani
 • Best new release – Black Bull 40 ani

multe alte premii pe subcategorii pe whiskymag.com

  3 comentarii

 1. Are gust de orez :)

    (Citează)

 2. Nici nu stiam ca japonezii stiu sa faca Whisky

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus