un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Surprinzător, jocurile mecanice sunt aranjate

26 Jan 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

claw_gameȘOC! Cine (n-)ar fi crezut că jocurile mecanice sunt aranjate? Mă refer la cele în care miști o gheară de metal pentru a ridica un maimuțoi din pluș din gramada de sub ele.

De cele mai multe ori, gheara mecanică este calibrată astfel încât să nu aibă putere să ridice acea jucărie, chiar dacă ai “ochit-o” bine. Ba mai mult, toată lumea știe acest lucru, astfel încât în California prin lege trebuie ca în medie la 1 din 12 încercări gheara să aibă putere suficientă pentru a câștiga, iar în Nevada 1 din 15 încercări. Dacă ai “ochit” bine, desigur.

În concluzie, nu mai băgați bani în slot machines și alte asemenea aparate.

sursa: Broken Secrets.

  8 comentarii

 1. eu am vazut ac’um cativa ani, la mare, un copil castigand un iepure de plus la asa ceva. deci, uneori se poate si la noi

    (Citează)

 2. Eu am castigat o data la o masinarie d’aia :D

    (Citează)

 3. Hahahaha ! Buna dimineata tuturor. Nu stiu daca are idee cineva, ma refer la jocurile mecanice care erau in urma cu aproximativ 15 ani, in piata la Bucur Obor. De atunci m-am prins ca este manevra :) Oricum ai incerca sa prinzi jucaria, foarte rar apuci sa o scoti din cutie :)) Va doresc un weekend excelent si cum a spus si Radu, nu va mai chinuiti sa jucat pentru ca va faceti fire albe in cap pentru nimic :)

    (Citează)

 4. am un prieten care are un unchi la mare. acesta are tot asa jocuri de genul. spunea ca scoate 70-80 milioane profit dintr-un amarat d-ala de joc. era coada de dimineata pana seara la ele!

    (Citează)

 5. Si eu am castigat la aceste jocuri. Insa ele sunt aranjate astfel incat ca laun numar de incercari sa iti dea un maimutoi. Adica masinaria strange mai multi bani de la mai multi oameni dupa care iti da un maimutoi mult mai ieftin.
  Aceasta procedura este la toate jocurile astea, pacanele, etc.
  De asemeni, potul mare de deasupra pacanelelor este controlat tot timpul remote ca sa iasa doar cand vrea patronul. Asa ca tot timpul aceste masinarii ies in castig.

    (Citează)

 6. n-as fi crezut ca jocurile de noroc sint aranjate :))

    (Citează)

 7. cele cu gheară e clar că sunt aranjate, sincer nuu am băgat vreodată bani în așa ceva.

    (Citează)

 8. era clar ca sunt aranjate. de fapt e impropriu sa fiu “aranjat”. asta nu e joc de skill…asa e si la jocurile online de cazino sau orice joc de norroc. si-a scos nenea ala de 3 ori valoarea ursuletului, la urmatorul client il da

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus